HRGOVIĆ DOGOVORIO BORBU PROTIV JEDNOG OD NAJJAČIH BOKSAČA: / Čeka nas prava poslastica, Hrvatu se nudi prilika da dođe do naslova

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrgović je još prošle godine počeo s prozivanjem brojnih višerangiranih imena i među njima je spomenuo i njega

26.2.2021.
22:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Američki teškaš Michael Hunter objavio je prije nekoliko dana na svojim društvenim mrežama kako mu je IBF organizacija naložila da se za mjesto prvog izazivača mora boksati baš protiv Filipa Hrgovića.

Hunter je sada četvrti izazivač na IBF ljestvici i trebao se boriti s drugoplasiranim Charlesom Martinom, ali ovaj je od meča odustao zbog ozljede. Hrgović i Hunter morali su, prema tome, do 26. veljače, odlučiti hoće li ući u ring ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo se to sada i dogodilo. U petak navečer na Twitteru su se oglasili Hrgovićevi promotori s jasnom porukom da pristaju na meč. Na Instagramu im je oka poruku poslao i sam Hunter. Kasnije je dogovorio i putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

26.02.2021., stadion Andjelko Herjavec, Varazdin - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, NK Varazdin - NK Osijek. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Ulog je golem, obojica su mladi i perspektivni, Hrgović ima skor 12-0, Hunter 19-1-1, očekuje se od obojice da budu prvaci i činjenica je da onaj tko pobjedi ide u okršaj s Anthonyjem Joshuom, vlasnikom IBF pojasa. Treći izazivač, Oleksandr Usik nije zainteresiran za IBF titulu i želi onu prestižniju WBO, tako da Huntera i Hrgovića praktički samo taj meč dijeli od napada na pojas teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam veći rizik za Hrgovića, nego on za mene. Činjenica je da se nije borio s nekim mog kalibra. Napuhali su ga. Za njega je još prerano. Bilo bi mu bolje da se bori s Martinom Bakoleom, nekim koga sam već pobijedio, ali on je želio mene. Sad mi je na putu. Tko god pobijedi u ovoj borbi, život bi mu se mogao zauvijek promijeniti", izjavio je Hunter ovog tjedna za Boxing Scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba napomenuti da datum borbe još nije potvrđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo