HRABRA IZJAVA DINAMOVOG JUNAKA NAKON PROLASKA DALJE: / 'Nećemo tu stati. Želimo proći i osminu finala koga god izvučemo'

Image

U ovoj fazi natjecanja nema nositelja, a međusobno mogu igrati i klubovi iz istih zemalja

25.2.2021.
23:13
VOYO logo

Drugi put u posljednje tri sezone nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige. Modr" su izborili nastavak europske priče nakon što su u 16-ini finala s dvije pobjede izbacili ruski Krasnodar. Nakon 3-2 iz ruskog ogleda, Dinamo je u uzvratnom susretu na stadionu Maksimir pobijedio sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u 30. minuti.

Image
VELIKANI PRIJETE DINAMU: /

Poznato kad je ždrijeb i prva utakmica Modrih u osmini finala

Image
VELIKANI PRIJETE DINAMU: /

Poznato kad je ždrijeb i prva utakmica Modrih u osmini finala

"Ovo nam je nagrada. Naporno smo radili. Ovo mi je došlo kao premija. Nisam očekivao da ću doći u tako buran period u u Dinamu. Ždrijeb? Nemam želje. Želim proslaviti prolazak ovo je jedna velika stvar", kazao je StefanRistovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Jako smo sretni zbog svih. Nećemo tu stati. Želimo proći i osminu finala koga god izvučemo. Gol je samo nagrada za trud. Akcija? Vježbali smo na treningu kontre i prolazak iza leđa. Kad je lopta dolazila prema mom igraču obrana je malo zastala i ako smo na treningu radili, vratio sam povratnu i zabili smo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I u Rusiji oni nisu imali određenih prilika. Organizirani smo, igramo dobro obranu i primili smo malo golova. Skratili smo im šanse za gol na minimum", poručio je KristijanJakić.

"Sretni smo što idemo dalje. Znali smo da su prema naprijed jako dobri i da dobro u sredini kombiniraju. Čekali smo priliku iz kontre. To nam je u Europi najjače oružje. Ždrijeb? Nemam želje. Koga dobijemo dobijemo. Dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje i napravimo korak više nego prije dvije godine", kazao je pak Mislav Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo