JEDNA OD NAJVEĆIH NBA ZVIJEZDA MIJENJA KLUB? / Nevjerojatno što je učinio da mu se ta velika želja i ostvari

Image
Foto: Profimedia

Rocketsi su mu ponudili dvogodišnje produženje ugovora vrijedno 103 milijuna, ali Harden na to nije pristao

17.11.2020.
10:13
Profimedia
VOYO logo

James Harden je vodstvu Houstona poslao jasnu poruku da ne želi više ostati u Rocketsima te da mu je želja preseliti se u Brooklyn Netse, gdje bi ga dočekali nekadašnji suigrač iz Oklahoma City Thundera Kevin Durant te Kyrie Irving s kojim je dijelio svlačionicu u američkoj reprezentaciji.

Image
PRVACI POSTAJU JOŠ JAČI: /

LeBronu i društvu stiže veliko pojačanje, čeka se samo da prođe noć drafta

Image
PRVACI POSTAJU JOŠ JAČI: /

LeBronu i društvu stiže veliko pojačanje, čeka se samo da prođe noć drafta

Harden je toliko željan odlaska iz Houstona da je odbio postati prvi igrač u povijesti NBA lige koji bi godišnje zarađivao više od 50 milijuna američkih dolara. Naime, američki ESPN je objavio da je vodstvo Rocketsa ponudilo 31-godišnjem Hardenu dvogodišnje produženje ugovora vrijedno 103 milijuna USD, povrh 133 milijuna za sljedeće tri sezone iz sadašnjeg važećeg ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odšteta za Hardena

Rocketsi se svakako ne žele odreći svoje najveće zvijezde, a da zauzvrat ne dobiju adekvatnu odštetu u igračkom paketu iz kluba ili klubova s kojima bi ušli u razmjenu. Zasada se ne čini da bi Netsi mogli ponuditi dovoljno pa ostaje pitanje hoće li Hardenova želja biti uslišena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je "Bradi" želja napustiti Houston, 35-godišnji veteran Trevor Ariza se vraća u Rocketse u kojima je proveo pet sezona, dok će put Portlanda 29-godišnji krilni igrač Robert Covington. Trail Blazersi će u ovoj razmjeni Houstonu ustupiti i svoj ovogodišnji izbor u prvom krugu drafta te zaštićeni izbor u prvoj rundi 2021.

Rocketsi bez izbora

Ariza je u prošloj sezoni stigao iz Sacramenta u Portland i bio član udarne postave Trail Blazersa do prekida sezone. Nakon toga se više nije pridružio suigračima "pod balonom" u Orlandu, jer je odlučio svoje vrijeme posvetiti mladom sinu kojeg je imao pravo viđati u tih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Covington je od svojih sedam sezona najveći dio proveo u Philadelphiji iz koje je 2018. zajedno s Darijem Šarićem poslan u Minnesotu u razmjeni za Jimmyja Butlera. U veljači ove godine je u došao u Houston kao dio zamjene u koju su bila uključena četiri kluba i 12 igrača, a Rocketsi su poslali centra Clinta Capelu u Atlantu i ostali bez jednog izbora u prvom krugu ovogodišnjeg drafta.

Covington ima reputaciju odličnog obrambenog igrača s prosjekom od 12,7 koševa i 5,7 skokova po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo