ZLOSTAVLJAO JE OTAC

HOROR PRIČA SRPSKE TENISAČICE: ‘Poludio je kad je čuo da hodam s Hrvatom, radije bi da sam bila s teroristom’

Bivša srpska tenisačica i rođena Osječanka Jelena Dokić (34) nedavno je izdala autobiografiju ‘Neslomljiva’ u kojoj je iznijela šokantnu ispovijest o fizičkom i psihičkom zlostavljanju od strane oca Damira.

Gotovo svakodnevno cure detalji iz nje. Kurir je u ponedjeljak objavio da je ocu davala 200.000 dolara mjesečno radi mira, a on bi je unatoč tomu nastavljao zlostavljati.

“Čim se pojavila informacija da se zabavljam s Tinom Bikiće, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na zaslonu mobitela. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla napraviti jer bi on vjerojatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom, katolikom”, tvrdi Dokić i otkriva kako joj je otac ostavljao glasovne poruke.

“Vrištao je na slušalicu: ‘Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me’. Bez obzira na emotivno zlostavljanje nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara. To sam radila u nadi za mirom i da će naći sreću. Umjesto toga zagorčavao mi je život”, otkrila je.

STRAŠNI NOVI DETALJI HOROR PRIČE TENISAČICE IZ OSIJEKA: ‘Vukao me za uši, pljuvao i tjerao da satima stojim gola’

Damir Dokić nije bio sretan i kad mu se kćer viđala s vozačem formule 1 Enriqueom Bernoldijem.

“Ako želiš imati dečka sve ćeš mi prepisati, sav novac koji si zaradila do sada i velik dio buduće zarade. Onda možeš raditi što hoćeš. Imat ćeš kreditnu karticu za troškove turnira, ali sve što zaradiš je moje”, poručio je otac tenisačici.

“Potpisala sam ugovor nadajući se da ću imati život bez straha, ali verbalno zlostavljanje je bilo veće nego ikad”, otkrila je Jelena Dokić.

Povratak na Net.hr