ZA NE POVJEROVATI: / Odigrana najduža utakmica u povijesti, zabrinute obitelji zvale policiju!

Image
Foto: AFP, DAVID BOILY
13.3.2017.
21:58
AFP, DAVID BOILY
VOYO logo

Nakon što je poslije 60 minuta igre rezultat bio 1-1, utakmica je otišla u produžetak koji je prema pravilima trajao do prvog pogotka, a on je stigao nakon čak 157:14 minuta čiste igre. Susret je započeo u nedjelju u 18 sati po lokalnom vremenu, a završio je iza 2.30 sati u ponedjeljak.

Srušen rekord iz Kanade

Ova je utakmica uvjerljivo nadmašila dosadašnji rekord koji su još 1936. godine postavile NHL momčadi Detroit Red Wings i Montreal Maroons koji su igrali 176:30 minuta. Dugo trajanje utakmice zabrinulo je i obitelji navijača koji su zvali policiju zbog toga što se njihovi ukućani nisu vratili kući u predviđeno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog dugog trajanja utakmice Storhamara i Sparte, nekoliko ljudi se javilo policiji zabrinuto za članove svojih obitelji. Ovim ih putem obavještavamo da utakmica još traje", objavila je lokalna policija putem svog Twitter profila oko dva sata u noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom utakmice u dvorani je bilo oko 5,500 navijača. Nije poznato koliko ih je ostalo do kraja. Storhamar je poveo s 3-2 u seriji koja se igra na četiri pobjede, pa će se ova dva sastava ponovno susreti već u utorak u Sarpsborgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike