WASHINGTON CAPITALS PRIHVATILI TRUMPOV POZIV: / Ovo će podijeliti američki profesionalni sport?

Image
Foto: AFP

Hokejaši Washington Capitalsa prihvatili poziv Donalda Trumpa

20.3.2019.
7:20
AFP
VOYO logo

Prvaci NHL lige hokejaši Washington Capitalsa prihvatili su poziv američkog predsjednika Donalda Trumpa i u ponedjeljak će prisustvovati primanju u Bijeloj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od prvaka NBA lige Golden State Warriorsa i lanjskih NFL prvaka Philadelphia Eaglesa koji nisu željeli posjetiti Trumpa, Capitalsi će nastaviti američku tradiciju posjete Bijele kuće nakon osvajanja naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radujem se tome, jedva čekam posjet Bijeloj kući'

"Radujem se tome, jedva čekam posjet Bijeloj kući. Nikada nisam bio tamo, želim sve fotografirati i siguran sam kako će biti zabavno," kazao je najkorisniji igrač finala Aleks Ovečkin.

Capitalsi su prvi prvaci koji dolaze iz Washingtona iz četiri glavne sjevernoameričke lige (NBA, NFL, NHL, MLB) od Redskinsa 1992. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi jednoglasno odlučili ne ići na prijem kod predsjednika

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi jednoglasno su odlučili ne ići na prijem kod predsjednika Trumpa. Prošle godine je planirano i da prvaci NFL-a iz 2018. Philadelphia Eaglesi nakon osvajanja Super Bowla posjete Trumpa, ali su na to pristala samo dvojica igrača, pa je Trump otkazao poziv večer prije skupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su New England Patriotsi u veljači ove godine osvojili Super Bowl nekoliko igrača je najavilo kako neće ići u posjet Trumpu. Prvaci MLB-a Boston Red Soxi posjetit će Bijelu kuću 9. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo