Medveščak objavio lošu vijest: 'Na neko vrijeme će se povući iz aktivne igre'

Iako je prvotno objavljena informacija da je zagrebački Medveščak nakon samo tri mjeseca zbog navodnog nezadovljstva raskinuo ugovor sa Steveom Montadorom, iz kluba je stigla sasvim druga informacija koju prenosimo u cijelosti.

“Slijedom ozljede i nužnog, zahtjevnog oporavka igrač Medveščaka Steve Montador na neko vrijeme će se povući iz aktivne igre.

‘Klub i Montador, u ponedjeljak su nakon višednevnih konzultacija s liječnicima odlučili kako će se igrač na određeno vrijeme povući iz aktivne igre i posvetiti svom zdravlju. Naime, igrač se u posljednje vrijeme zbog ozljede zadobivene u domaćoj utakmici osjeća loše, a slijedom prijašnje ozbiljne ozljede preporukom liječničkog tima i odlukom igrača dogovoren je nužan i duži oporavak. Igrač će oporavak nastaviti u svome domu u Kanadi’, izjavio je glasnogovornik kluba Ranko Vučinić i dodao:

‘Igraču je ‘zamrznut’ ugovor s klubom budući da nije donio finalnu odluku o svojoj budućoj sportskoj karijeri, a zbog mogućeg, predviđenog dužeg oporavka time je oslobođeno mjesto na klupskom rosteru. Vrata Medveščaka svakako ostaju otvorena Montadoru ukoliko se odluči na povratak u aktivni sport i Zagreb. Budući da je odluka stigla u kratkom roku klub upražnjeno mjesto neće odmah popuniti novim igračim pojačanjem, no naš sportski tim svakako će razmotriti potencijalne ponude ukoliko ih bude.’

Igrač će u dogovoru s liječnicima i klubom odmah prestati s treninzima i zahtjevnijim sportskim aktivnostima. Klub i igrač mole navijače da poštuju potrebu igrača za mirnim oporavkom.”, stoji na stranicama kluba.

Povratak na Net.hr