OVAKO NEŠTO NIKAD SE NIJE DOGODILO: / Razmatra se posebni plan o završetku sezone

Image
Foto: Profimedia

Redoslijed bi bio određen prema postotku osvojenih bodova u trenutku kad je sezona prekinuta

21.5.2020.
7:00
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo sjevernoameričke Nacionalne hokejaške lige (NHL) i predstavnici Udruge igrača raspravljaju o mogućem završetku prekinute sezone tijekom ljeta u formatu doigravanja za 24 momčadi podijeljenih u dvije konferencije.

Četiri najbolje momčadi iz svake konferencije bi bile slobodne u prvom krugu

Prema razmatranom planu četiri najbolje momčadi iz svake konferencije bi bile slobodne u prvom krugu, a redoslijed bi bio određen prema postotku osvojenih bodova u trenutku kad je 12. ožujka došlo do prekida sezone zbog panedmije izazvane širenjem koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Istočnoj konferenciji bi prvi krug doigravanja preskočili Boston Bruins, Tampa Bay Lightning, Washington Capitals i Philadelphia Flyers, dok bi najbolje četiri momčadi Zapadne konferencije bili St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights i Dallas Stars.

Serije do tri pobjede

Prema pisanju američkih medija tim bi se momčadima omogućilo igranje međusobnog pripremnog turnira, kako bi se igrači doveli u natjecateljsku formu. Ostalih 16 momčadi, po osam u svakoj konferenciji, igralo bi serije do tri pobjede u prvom kolu doigravanja za Stanley Cup. Sve preostale serije bi se igrale do četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema već otprije predloženom planu, domaćini utakmica bila bi dva grada, a navijačima ne bi bio dopušten dolazak u dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo