Bez šanse: Medveščak upisao i 12. poraz ove sezone

U susretu 17. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su na gostovanju u moskovskom predgrađu Mitišči izgubili od Atlanta 2:5 (0:2, 1:1, 1:2) upisavši već 12. poraz sezone.

12.10.2014.
18:42
VOYO logo

Atlant je posve zasluženo stigao do pobjede protiv Medvjeda koji su treći put u sezoni spojili tri poraza. Domaćin je poveo u 7. minuti golom Andreasa Engqvista, a četiri minute kasnije drugi gol za Atlant zabio je Matthewa Gilroyja.

Maksim Potapov je u 25. minuti povisio na 3:0, a tračak nade za Medveščak donio je Bill Thomas u 30. minuti. Na tri gola razlike vratio je Artjom Černov u 51. minuti, da bi četiri minute kasnije smanjio Mike Glumac. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Mihail Gluhov golom u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlant je ovom pobjedom preskočio Medveščak koji je sada skliznuo na pretposljednje, 13. mjesto Zapadne konferencije. Slabiji učinak od Medveščaka ima tek Soči koji je sakupio 10 bodova, pet manje od Medvjeda.

Medveščaku sada slijedi domaći ogled protiv Slovana 14. listopada, a zatim četiri gostovanja kod Jugra (18.10.), Traktora (20.10.), Lade (22.10.) i Neftehimika (24.10.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo