Veliki trojac kiksao, Vancouver na vrhu

29.11.2014.
16:25
VOYO logo

Najveće je iznenađenje bio domaći poraz Penguinsa od Carolina Hurricanesa (2-4). Za pobjedu gostiju najzaslužniji je bio češki centar Jiri Tlusty s dva pogotka i jednom asistencijom.

Washington Capitalsi zaustavili su zahuktale New York Islanderse (2-5) koji su u američkom glavnom gradu izgubili tek drugi put u posljednjih deset utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnesretniji poraz večeri doživjeli su Montreal Canadiensi u Buffalu (1-2). Pobjednički pogodak za Sabrese, minutu i 18 sekundi prije isteka vremena, postigao je Matt Moulson. Carey Price izašao je s vrata kako bi zaustavio pak koji je ubacio domaći centar Tyler Ennis, ali se pločica nesretno odbila od ograde ravno pred Moulsona, a ovaj je bez problema pogodio nebranjenu mrežu.

Zahvaljujući domaćem porazu Anaheima od Chicaga (1-4), uvjerljivom pobjedom (5-0) na gostovanju kod Columbusa Vancouver je izbio na vrh Zapadne konferencije NHL s 33 boda iz 23 nastupa. Drugu utakmicu zaredom je vratar Canucksa Ryan Miller zaključao svoja vrata te zaustavio 31 pokušaj domaće momčadi. Milleru je to bio treći 'shutout' ove sezone i 32 u NHL karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći preokreta večeri kreirali su Detroit Red Wingsi u New Jerseyju. Devilsi su početkom druge trećine poveli s 4-1, ali su ostali bez pobjede. Detroit je uspio do kraja utakmice izjednačiti na 4-4, te drugi bod osvojiti u raspucavanju u kojem je Gustav Nyquist jedini uspio svladati domaćeg vratara Coryja Schneidera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike