NEVJEROJATAN POTOP AKTUALNIH NHL PRVAKA U NEW JERSEYU: / Ovakvo nešto zbilja se rijetko viđa

Image
Foto: AFP

Nevjerojatan potop dogodio se aktualnim prvacima

12.10.2018.
9:47
AFP
VOYO logo

Hokejaši New Jerseyja pred svojim su navijačima u Newarku s uvjerljivih 6-0 pobijedili aktualne NHL prvake iz Washingtona te im nanijeli prvi ovosezonski poraz u osnovnom dijelu utakmice.

Najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu Devilsa bili su dvostruki strijelac Kyle Palmieri i vratar Keith Kinkaid koji je obranio 21 udarac te ostavio svoju mrežu netaknutom. Preostali strijelci za New Jersey bili su Marcus Johansson, Blake Coleman, Jean-Sebastien Dea i Brian Boyle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnji finalisti doigravanja za Stanley Cup "Zlatni vitezovi" iz Las Vegasa, izrazito su loše ušli u svoju drugu NHL sezonu. Na gostovanju u Pittsburghu doživjeli su treći uzastopni poraz, a četvrti ukupno u ovoj sezoni, te se samo s jednom pobjedom nalaze na pretposljednjem mjestu Zapadne konferencije.

Najzaslužniji za pobjedu Penguinsa bili su trostruki strijelac Phil Kessel i trostruki asistent Jevgenij Malkin, dok je Casey DeSmith odlično zamijenio ozlijeđenog prvog vratara Matta Murrayja te je zaustavio 35 od 37 udaraca gostiju iz Las Vegasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća uzastopna pobjeda

U noći s četvrtka na petak treću uzastopnu pobjedu ostvarili su hokejaši Toronta i Bostona. Maple Leafs su slavili sa 5-3 u Detroitu, a ponovno je jedan od najzaslužnijih za njihov uspjeh bio Auston Matthews, koji je sa devet pogodaka i tri asistencije najučinkovitiji igrač u NHL-u. Novopridošli član Maple Leafsa John Tavares se istaknuo sa četiri dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruinsi su u svom TD Gardenu svladali Edmonton sa 4-1 te tako ostavio Oilerse na dnu Zapadne konferencije kao jedinu momčad u ligi koja do sada još nije osvojila bod. No, Edmonton je odigrao tek dvije utakmice i u obje je gostovao, a tako će biti i u trećem dvoboju koji će odigrati u subotu protiv NY Rangersa u Madison Square Gardenu.

Osim Kessela, 'hat-trick' je prošle noći postigao i David Perron u 5-3 pobjedi St. Louisa protiv Calgaryja. Dvije utakmice su odlučene u produžetku, a u obje su slavile domaće momčadi. Pobjednički pogodak za New York Rangerse protiv San Josea postigao je branič Brady Skjei, dok je za pobjedu Minnesote protiv Chicaga zaslužan Jason Zucker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo