MEDVJEDI PREDSEZONU OTVORILI POBJEDOM: / Medveščak zaostatak od 1-4 preokrenuo u slavlje

Image
Foto: PIXSELL

Hokejaši Medveščaka slavili su pred domaćom publikom protiv Geneve-Servette HC

7.9.2018.
23:19
PIXSELL
VOYO logo

U prvoj predsezonskoj utakmici na domaćem ledu, a igrala se ona na zagrebačkom Velesajmu, Medveščak je pobijedio Geneve-Servette HC rezultatom 5-4 (1-2, 1-2, 2-0; OT 1-0).

Gostujuća momčad prva je povela i imala veliku prednost u svojim rukama u vidu rezultata 4-1. Medveščak, čiji je prvije strijelac bio Hardy Kyle, izjednača golovima Grega Mauldina, Nathana Perkovicha i Mikea Avianija. Precizni u penalima bili su Kyle Hardy i Sondre Olden za konačnih 5:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener je zadovoljan

Trener Aaron Fox bio je zadovoljan viđenim:

"Sjajno je biti natrag u Zagrebu, pred našim navijačima. Igrači su odigrali tešku utakmicu. U početku nije bilo baš lijepo, ali borili smo se i odigrali solidnih 60 minuta. Zabili smo dva gola za izjednačenje i pobijedili nakon izvođenja penala. Cilj trening kampa i predsezone je izgraditi identitet i izaći spremni na led 14. rujna. Ako nastavimo igrati kako smo igrali ova tri tjedna, na pravom smo putu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar test

Složio se s njim i kapetan i strijelac Nathan Perkovich:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izašli smo na led s pravim intenzitetom. U prvoj smo trećini bili malo šokirani brzom igrom, ali mislim da smo se dobro nosili s tim. Dobro je igrati i protiv boljih momčadi zbog ritma i zbog toga jer nas tjera na brze reakcije. Ovo je bio dobar test za nas. Čeka nas još jedna utakmica protiv KAC-a u nedjelju, što će nam poslužiti za posljednje brušenje prije sezone."

Sljedeća domaća utakmica u predsezoni na rasporedu je u nedjelju, u 16:00 sati protiv EC KAC. Igra se na zagrebačkom Velesajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo