'Otpisani' dečki iz Zagreba sada haraju: 'Bilo je samo pitanje dana...'

Hokejaši Medveščaka nastavili su pobjednički niz u KHL-u.

10.10.2013.
8:12
VOYO logo

Boyd Kane oduševljeno je pokazivao 'hrvatsku', crveno-bijelu 'kockastu' kravatu oko vrata, internu nagradu kojom igrači sami biraju igrača utakmice.

"Ovo je bila moja večer, dobro mi stoji", smijao se Kane ispred svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bio najbolji start utakmice, nismo igrali svoju igru i dozvolili smo im da nam diktiraju tempo. Kad smo se oslobodili pritiska, sve je bilo puno lakše", rekao je Kane kojem je ovo bio prvi gol za Medveščak. Odlično je pogodio u bliži golmanov kut, ravno u rašlje.

"Zapravo, ostao sam bez prostora na ledu, instiktivno sam probao i posrećilo mi se", kazao je 35-godišnji Kanađanin i odgovorio na pitanje je li se nadao da nakon sedam poraza stiže sedam pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš mislio da ćemo dobiti sedam, ali gubili smo utakmice u neizvjesnoj završnici, tako da nismo bili tako loši. Bilo je samo pitanje dana kada ćemo krenuti i početi dobivati utakmice. Trebalo je vremena da se uigramo."

Nakon utakmice Medvjedi su bili sretni zbog pobjede, ali i tužni zbog Lukea Walkera, mladi napadač je nakon duela sa suparničkim igračem pao i više se nije vraćao u igru. Izgledalo je iz daljine kao rame ili ruka, a trener Mark French o tome je rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije izgledalo lijepo, ali kako je Luke još ne znamo, vidjet ćemo tek u četvrtak u Ukrajini, prerano je za prognoze", kazao je French i na pitanje kao smo vidjeli dva Medveščaka, loši do 15. minute i onda poslije vrlo dobar rekao:

"Možete tako gledati, ali ne smijemo biti previše bahati, treba priznati da je Dinamo bolje otvorio utakmicu, stisnuo nas i dao dva gola. Prvom trećinom nisam zadovoljan, ali druga i treća su bile dobre. Nije bila najljepša utakmica i pobjeda, ali momci su se izvadili iz minusa, borili i na kraju izborili pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Minsk - Medveščak 2-3 (2-1, 0-1, 0-0, 0-1), produžetak

Redoslijed, Zapadna konferencija: 1. SKA 33 boda, 2. Dinamo Moskva 31, 3. Donbass 25 (-1), 4. Medveščak 25, 5. Dinamo Riga 24 (-1)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo