Gotovo je! Medvjedi 'rasplakali' Ledenu dvoranu!

Pobjedom u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova KAC je stigao do četvrte pobjede kojom je s ukupnih 4-1 u polufinalu doigravanja EBEL lige u hokeju na ledu izbacio Medveščak.

15.3.2012.
21:41
VOYO logo

Kao i u prve dvije sezone Medveščak je u doigravanju EBEL lige poražen od austrijske momčadi. U debitantskoj sezoni u polufinalu je bolji bio Red Bull iz Salzburga, a kao i ove godine, lani je to pošlo za rukom KAC-u iz Klagenfurta s tim da su Austrijanci prošle sezone slavili u četvrtfinalu. KAC je čini se nakon silnih poraza od Medveščaka u prvom dijelu sezone očito naučio lekciju, te pod vodstvom novog trenera zaustavio Medvjede, dva ih puta svladavši u njihovom brlogu.

Nakon nešto mirnije prve trećine koja je okončana bez golova, u drugoj je sjajnim hokejom momčad iz Klagenfurta golovima Tenutea, Kocha i Pirmanna ostvarila veliku i na koncu se pokazalo nedostižnu prednost. Malu nadu krajem druge dionice ponudio je Tomislav Zanoški 19. pogotkom sezone, a Ledenu je na noge podigao Matt Siddall koji je nešto više od osam minuta prije kraja dvoboja smanjio na 3:2. Kanadskom napadaču bio je ovo tek 11. ligaški gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, riskantnu otvorenu i napadačku igru Medveščaka, KAC je do kraja dvoboja kaznio još dvama pogocima Hundertpfunda i Kirisitsa za konačnih 5:2.

Identičnim rezultatom na domaćem ledu protiv ljubljanske Olimpije novi austrijsko finale izborio je Linz koji je također u seriji slavio s 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linz je već u prvoj četvrtini poveo 2:0, a u drugom dijelu su nakon smanjenja Olimpije s nova dva gola mirno ušli u zadnju trećinu. Tu je prvo Vedlin svojim drugim pogotkom za slovenski sastav smanjio na 4:2, a pobjedu i prolazak u finale okrunio je Keller također drugim golom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo