To je bio najbolji gol ikad viđen u Zagrebu

Medveščak je apsolutni hit KHL-a, Zagrepčani su stigli do šeste uzastopne pobjede u velikom stilu.

7.10.2013.
22:01
VOYO logo

Sve je bilo gotovo do 21. minute. Medveščak je, inače odličnoj, ruskoj momčadi utrpao četiri gola i u trans bacio publiku u Domu sportova. Na ledu je sve polazilo za rukom Zagrepčanima i ako ovako nastave, 'medvjedi' s pravom mogu računati na plasman u doigravanje u najjačoj europskoj ligi.

Opet su Medvjedi briljirali s igračem više, zabili su tri gola. Jadni Rusi nisu ni znali što ih je snašlo u 'paklu' Doma sportova, a frustracije oko poraza pokušali su ispucati tučnjavom. Nije ni to išlo, Zagrepčani su spremno odgovorili i šakama na grubosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest golova Medvjeda imalo je šest različitih strijelaca i svaki je bio hokejaški lijep na svoj način, ali treći gol je nešto najljepše što smo vidjeli na ledu Doma sportova. Linglet i Vesce su iz prve odigrali par pasova, izbacili cijelu obranu gostiju, a Matt Ellison je ostao sam pred golom i lagano poentirao. Bolji debi za Medveščak nije mogao zamisliti.

Uz napadače, odličan posao odradili su i bekovi, a vratar Barry Brust je briljirao u situaciji kad je Medveščak imao dva igrača manje. Jednostavno savršena večer...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali strijelci bili su Linglet, Foster, Cheechoo, Murley i Bjorkstrand. Medveščak u utorak putuje u Minsk, a u srijedu ga očekuje utakmica protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo