MEDVEŠČAK PORAŽEN NAKON PRODUŽETKA: / Vratar Mađara briljirao i spriječio slavlje Medvjeda

Image
Foto: PIXSELL

Medvjedi nisu uspjeli prekinuti crni niz

12.12.2017.
22:08
PIXSELL
VOYO logo

Iako su se vratili pred svoje navijače u Ledenu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, hokejaši Medveščaka nisu uspjeli prekinuti negativan niz, jer su u dvoboju s mađarskom Albom Volan doživjeli poraz 2-3 (2-2, 0-0, 0-0, 0-1) pogotkom Luttinena u trećoj minuti produžetka.

Gosti su bolje otvorili dvoboj pred nešto više od 4000 gledatelja u Ledenoj te nakon devet minuta igre došli do dva pogotka prednosti. Za 1-0 pogodio je Latendresse, a na 2-0 povećao je Luttinen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je do kraja prve trećine uspio izjednačiti. U 12. minuti i prvoj situaciji s igračem više na utakmici precizan je bio Mahbod na asistenciju Thomasa Morleyja. U 18. minuti izjednačujući pogodak postigao je Olden, a ponovno je asistent bio Morley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do isteka osnovnih 60 minuta pogodaka više nije bilo, iako je Medveščak u drugoj trećini imao gotovo osam minuta brojčanu prednost na ledu, a u jednom trenutku i situaciju "5 na 3", međutim gostujući vratar MacMillan prometnuo se u jednog od ključnih igrača. Imao je 39 obrana i omogućio Luttinenu da svojim drugim pogotkom na utakmici, nakon 2:37 minute igre u produžetku, po drugi put ove sezone donese mađarskoj momčadi pobjedu u dodatnom vremenu.

Ovo je bila peta uzastopna utakmica u kojoj zagrebačka momčad nije uspjela ostvariti pobjedu. Nakon 26 odigranih utakmica Medveščak je na sedmom mjestu sa 37 bodova. Vodeća Vienna ima 62 boda, a drugi Linz i treći KAC imaju po 50. Šestoplasirani Innsbruck Medveščaku bježi za tri boda. Već u petak (19.15 sati) će Medveščak biti na novom ispitu, na teškom gostovanju kod Linza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo