Šteta! Medveščak prosuo prednost i upisao novi poraz

U četvrtom nastupu u KHL ligi hokejaši Medveščaka pretrpjeli su treći uzastopni poraz. Bolji od njih u produžetku je bio Slovan iz Bratislave 4-3 (1-1, 0-2, 2-0, 1-0).

13.9.2013.
22:04
VOYO logo

Zagrebačka momčad ima za čime žaliti, jer je do 47. minute vodila s 3-1. Ryan Vesce doveo je Medvjede u vodstvo već u 4. minuti, ali je u 15. minuti poravnao Roman Kukumberg.

Drugi period domaćin je dobio 2-0 zahvaljujući golovima koje su postigli Ivan Svarny u 36. i Jonathan Cheechoo u 39. minuti. No, u 47. minuti je Milan Bartovič smanjio na 3-2, u 56. minuti je Tomaš Netik potpuno vratio Slovake u utakmicu, a pobjedu im je u dodatnom vremenu donio Mario Bližnak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovan je prve tri utakmice u natjecanju izgubio, sve u 60 minuta, ovo mu je prva pobjeda koja mu je donijela dva boda. Medveščak sada s ovim jednim osvojenim bodom zauzima 9. mjesto u Zapadnoj konferenciji s 4 boda.

Medveščak iduću utakmicu igra 16. rujna na gostovanju kod momčadi SKA iz Sankt Peterburga, koja je vodeća na ljestvici Zapadne konferencije s maksimalnih 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo