Marty Raymond više nije trener Medveščaka

Nakon dvije sezone u kojima je kao glavni trener vodio momčad zagrebačkog Medveščaka u EBEL-u, glavni trener Marty Raymond napušta Zagreb.

20.3.2013.
12:36
VOYO logo

Naime, Raymondu je s krajem ove sezone istekao dvogodišnji ugovor koji u dogovoru s čelnim ljudima kluba nije produžen za iduću sezonu.

Marty Raymond u posljednje dvije sezone ostvario je zapažene sportske rezultate. Medveščak je u posljednje dvije sezone pod njegovim vodstvom regularni dio završavao na drugom mjestu, a u doigravanje je uvijek ulazio kao jedna od najboljih momčadi lige. Ipak, ni ovogodišnja sezona nije donijela rezultatski iskorak u doigravanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zagrebu sam proveo dvije nezaboravne godine u kojima sam doživio uistinu nevjerojatne stvari. Želim zahvaliti svim navijačima na fantastičnoj podršci na svakoj domaćoj utakmici Medveščaka, predsjedniku Damiru Gojanoviću i vodstvu kluba što su mi dali priliku da budem trener Medveščaka i svim igračima koji su u posljednje dvije sezone igrali pod mojim vodstvom. Zagreb i Zagrepčani će mi uvijek ostati u srcu zbog svoje srdačnosti, ljubaznosti i načina na koji su prihvatili moju obitelj i mene", izjavio je sada već bivši trener Medveščaka Marty Raymond.

"Život sportskih profesionalaca je nepredvidiv, stoga su ovakve stvari u sportu očekivane i uobičajene. Marty Raymond je u Medveščaku učinio puno dobrih stvari. Klub i Raymond se razilaze u dobrim odnosima, a mi mu ispred Medveščaka želimo sve najbolje u daljnjoj karijeri vjerujući da će iskustvo i sve što je doživio u Zagrebu u posljednje dvije sezone pamtiti cijeli život. Od njega smo također puno naučili, te se radujemo njegovim posjetima Zagrebu", rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike