Mamić bi iz ove priče mogao i morao puno naučiti!

Montreal Canadiensi, najsupješnija momčad u povijesti hokejaške NHL lige, ispričali su se navijačima jer su zaposlili trenera koji ne govori francuski jezik.

3.1.2012.
8:37
VOYO logo

Montreal se predstavlja kao klub Kanađana koji govore francuski jezik, što je i logično budući da dolazi iz Quebeca, jedine kanadske pokrajine u kojoj dominiraju francuski govornici.

Prošla su desetljeća otkad su osvajači 24 Stanley Cupa posljednji put imali trenera koji ne govori francuski, a glavni menadžer kluba Pierre Gauthier je dva tjedna nakon angažmana trenera Randyja Cunneywortha osjetio potrebu da se javno ispriča navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je ako smo uzrujali ljude jer to nam sigurno nije bila namjera", poručio je Gauthier, dodavši kako je Cunneyworth privremeni trener o čijem će se statusu raspravljati na kraju sezone. Prosvjede protiv Cunneywortha su pojačali i rezultati, budući da je pod njegovim vodstvom Montreal pobijedio samo jednom u sedam utakmica.

Ova priča bi Zdravku Mamiću mogla poslužiti kao primjer kako se odnosi prema navijačima. Naime, poznato je da on dovodi i ispraća trenere iz Maksimira po svojoj volji, a navijači su već nakon nedavnog predstavljanja Ante Čačića započeli 'internetsku bunu' smatrajući da on nije čovjek koji je zaslužio voditi Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mišljenje su izrazili i čitatelji našeg portala.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo