Pale optužbe zbog spektakla u pulskoj Areni!

'Ne mogu reći da je Ozren Müller ukrao moju ideju, ali dvije godine smo bili poslovni suradnici i znao je za nju.

18.9.2012.
10:29
VOYO logo

Direktorica atletskog mitinga Hanžekovićev memorijal Ivana Brkljačić optužila je bivšeg suradnika Ozrena Müllera, jednog od organizatora hokejaškog spektakla u pulskoj Areni, da je 'posudio' njezinu ideju i predstavio je kao svoju.

Brkljačić je namjeravala napraviti uvertiru Hanžeka na istom mjestu, no ideja je navodno propala zbog ozljede Blanke Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kapa dolje Medveščaku. I za ovaj projekt, kao i za način na koji vode klub. Ne mogu reći da je Ozren Müller ukrao moju ideju, ali dvije godine smo bili poslovni suradnici i znao je za nju. Štoviše, bio je oduševljen. Ljuta sam jer ju je kasnije iskoristio i Medveščaku predstavio kao vlastitu ideju. Prije više od godinu dana sa željom za natjecanjem u Puli upoznala sam menadžera Daniela Wessfeldta, kao i Joška Vlašića, ali zbog Blankine ozljede nismo ga mogli realizirati. Planirala sam ga za 2013. godinu, ali nakon Medveščakova spektakla taj projekt više nema smisla", izjavila je Brkljačić za Jutarnji list pa dodala.

"Osobno, boli me i to smatram poslovnom nekorektnošću što je Müller pokušao nagovoriti dio ljudi i volontera Hanžeka da mu se pridruže i napuste miting. Zahvalna sam im što ga nisu poslušali", kazala je Brkljačić, a svoj dio priče je iznio i prozvani Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivana i ja pričali smo o tome, ali bilo je nekoliko prepreka za realizaciju projekta. Hokej je primjereniji cijeloj priči jer je doista sport gladijatora koji je lakše povezati s rimskim amfiteatrom. Svaka čast bacačima kugle, ali ne znam koliko bi takav projekt bio marketinški isplativ. I prije i poslije nas će biti sportskih natjecanja u pulskoj Areni, pitanje je samo koliki će tko uspjeh postići", kaže Müller.

"Iznimno cijenimo Ivanu, njezine sportske uspjehe i posao koji je posljednjih godina napravila oko zagrebačkog atletskog mitinga Hanžek. Dapače, Ivana je dobrodošla i rado viđena gošća na našim utakmicama. Smatramo kako je ovdje riječ o poslovnom odnosu isključivo izmedju Ivane Brkljačić i Ozrena Müllera i mi kao klub ne možemo ulaziti u detalje tog odnosa jer nismo upoznati s njim. Klub u niti jednom trenutku, od predstavljanja projekta hokejskih utakmica u Areni Zagreb pa do trenutka realizacije pulskog Arena Ice Fevera, nije bio upoznat sa zajedničkim planovima Ivane i Ozrena za organizacijom atletskog mitinga u pulskoj Areni. Vjerojatno da smo to znali razmotrili bi i sudjelovanje Ivane u projektu. Iskreno vjerujemo kako će Ivana uspjeti organizirati atletski miting u Areni Pula i ne vidimo razloga da to unatoč odigranim hokejskim utakmicama to i ne uspije jer to nisu nimalo slični sportovi", izjavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo