Medvjedi u novoj borbi: 'Nadam se da će nam dobro stajati'

2.11.2012.
19:22
VOYO logo

Uključivanjem u ovu akciju hokejaši zagrebačkog Medveščaka žele dati podršku udruzi 'Hrvatska liga protiv raka' koja u mjesecu studenom provodi niz kampanja podrške, edukacije i potpore borbi protiv raka prostate. U akciju 'Brkati studeni' uključila se cijela momčad Medveščaka, a posebni promotori akcije su igrači Saša Martinović, Michael Ouzas, Brandon Buck, Ivan Šijan i Curtis Fraser, koji će tijekom studenog puštati brkove i na simboličan način pružiti podršku svojim navijačima.

“Mi igrači uvijek smo spremni dati podršku svojim navijačima ili navijačicama i zato se bez imalo razmišljanja odazivamo i podupiremo ove akcije kako bi poslali jasnu poruku o važnosti borbe protiv bolesti u ovom slučaju u prevenciji borbe protiv raka prostate. Vjerujem da ćemo uspjeti u našoj namjeri da probudimo svijest kod muškaraca o važnosti prevencije bolesti, a nadam se da će nam i brkovi dobro stajati, pa da ćemo i po tome biti prepoznatljivi tijekom studenog”, rekao je branič Medveščaka Saša Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno trajanja 'Brkatog studenog' u svim Medveščakovim Fan zonama i Fan shopovima prodavat će se i posebna limitirana serija majica na kojima su samo za ovu prigodu hokejaši na logotipu kluba naslikali brkove te autogramima označili svoje ‘kreativne’ radove. Uz majice u Fan Zonama će se prodavati i posebne 'brkate' šalice, a prihod od prodanih artikala donirat će se Hrvatskoj ligi borbe protiv raka.

"U Americi i Kanadi ova kampanja ima veliku podršku na koledžima, na fakultetima i u sportskim kolektivima, a puštanje brkova je tradicija koja traje već dugi niz godina. Drago mi je da i u Medveščaku mogu ne samo nastaviti tu tradiciju puštanja brkova u studenom, već i sudjelovati u jednoj ovako pohvalnoj i hvalevrijednoj kampanji. Nadam se da će i Medveščakovi brkovi dati doprinos u ovoj velikoj akciji i da ćemo na najbolji mogući način promovirati ovu kampanju", rekao je golman zagrebačkih Medvjeda Michael Ouzas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanji Movember na globalnoj razini u zagrebački KHL MEDVEŠČAK pridružilo se i nekoliko drugih klubova iz lige EBEL. Više informacija o kampanji Movember dostupno je na www.movember.com .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo