GRAĐANI S 84 BAKLJE OKRUŽILI LEDENU DVORANU: / Započela je nova era hokeja u Sisku

Image
Foto: Dominik Tomljenović

Uz sve ovo, KHL Sisak je u suradnji s Udrugom Zibelom organizirao i humanitarnu akciju prikupljanja plišanih igračaka koje će biti donirane dječjem domu Vrbina u Sisku

11.2.2018.
21:03
Dominik Tomljenović
VOYO logo

Grad Sisak dobio je novu ledenu dvoranu, a hokejaši KHL Sisak odigrali su u nedjelju prvu domaću utakmicu pod novim krovom. Naime, staro klizalište u Sisku od svog je otvorenja, dakle desetljećima unazad, bilo otkriveno i bilo kakva vremenska nepogoda odgađala je treninge i utakmice hokejaša, ali i klizanje kojem su se Siščani radovali svake zime.

Visoka pobjeda Siščana

Sada tih problema više neće biti, nova dvorana biti će dom hokejašima, ali i svim zaljubljenicima u zimske sportove koji se igraju na ledu. A dobrodošlicu hokejašima Siska organizirala je lokalna Udruga Zibel koja je zapalila 84 baklje za 84. rođendan kluba te je njima okružila dvoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

KHL Sisak odgirao je utakmicu protiv novog prvoligaša, KHL Mamut Delnice, a domaća je momčad slavila rezultatom 21-0. Navikli su Siščani na taj rezultat, često su tako završavale njihove utakmice protiv uigranih zagrebačkih momčadi, samo što su oni bili ti koji su vadili pak iz gola. S novom dvoranom i novim uvjetima nadaju se kako će klub samo rasti te kako će ovakvi rezultati ostati dio prošlosti.

Uz sve ovo, KHL Sisak je u suradnji s Udrugom Zibelom organizirao i humanitarnu akciju prikupljanja plišanih igračaka koje će biti donirane dječjem domu Vrbina u Sisku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo