Goropadni Medvjedi razbili prvu momčad lige!

Hokejaši Medveščaka opet ruše sve pred sobom, u 37. kolu EBEL-a iznenađujuće su slavili kod vodećeg Linza sa 4:1 (3:0, 0:0, 1:1).

3.1.2012.
21:51
VOYO logo

Medvjedi su praktički utakmicu riješili u prvih 16. minuta, kada su s dva gola Kinasewicha i jednim Banhama poveli 3:0. U 48. minuti smanjio je Oberkofler, no svaku nadu domaćinu uništio je Truhno golom u 55. minuti za konačnih 4:1.

Sjajan na vratima Medveščaka opet je bio Robert Kristan, sa 30 obrana (97 posto). No, Lix je i upisao asistenciju, kod pogotka Truhna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu zagrebačke momčadi debitirao je Matt Siddall, te je odmah dokazao da će biti dobra uamjena za Morencyja, barem što se tučnjave tiče. U 38. minuti grubo je ušao u jednog igrača Linza, nakon čega se potukao sa drugim igračem Mayrom, te je nakon toga isključen do kraja utakmice. Zbog toga će propustiti iduću utakmicu Medveščaka, u petak u Beču protiv Capitalsa.

"Velika je stvar pobijediti u gostima momčad koja je toliko dominirala u dosadašnjem dijelu prvenstva, koja je debelo prva na ljestvici. Zato su igrači dugo na ledu slavili pobjedu. Pobjeda nam puno znači za samopouzdanje uoči gostujuće utakmice kod Capitalsa, te početka Arena Ice Fevera", rekao je sportski direktor Dragutin Ljubić. Rezultati: Linz – Medveščak 1:4 Znojmo – Vienna 2:3 Jesenice – Villach 1:5 RB Salzburg – Olimpija 7:6 KAC – Alba 4:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: Linz 54, RB Salzburg 44, Medveščak 43, KAC 40 bodova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo