GLUPOST DANA: / U Ceskoj pomjesali Slovacku i Sloveniju

8.5.2015.
20:44
VOYO logo

Ceska je vise od pola sata "lomila" otpor Austrije prije no sto je Ondrej Nemec (31:09) pogodio za 1-0, a potom su u manje od 10 minuta uslijedila i preostala tri gola koje su postigli Martin Zatovic (38:04), Vladimir Sobotka (39:08) i Jakub Voracek (40:07).

Ceska je treca na ljestvici sa 10 bodova, dok je Austrija pretposljednja, sedma s dva. Na vrhu je Kanada sa 12 bodova, a druga Svedska ima 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveska je osigurala ostanak u elitnoj diviziji pobjedom protiv Slovenije, a sva tri gola postigla je s igracem vise na ledu. U prvoj trecini precizam je bio Patrick Thoresen (8:23), a nakon sto je Jan Mursak (20:15) poravnao na 1-1, nedostatak discipline u slovenskoj reprezentaciji kaznili su Andres Bastiansen (23:46) i Jonas Holos (38:49).

Slovence je poraz poslao u borbu za ostanak, ali osim gubitka bodova, nasi su se susjedi jako naljutili jer ih je Medunarodna hokejaska federacija (IIHF) preko sluzbenog Twitter profila zvala - Slovackom. Valjda su odgovorni popili koju previse, ali Slovencima nije bilo do sale, ni suci ne maze...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveska sada ima sest bodova, dok je Slovenija ostala bez bodova. U skupini B na vrhu je Bjelorusija sa 10 bodova, a slijede Finska, SAD i Rusija sa po devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo