CAROLINA HURRICANES NA KORAK OD KONFERENCIJSKOG FINALA: / Uragan iz Sjeverne Karoline je - nezaustavljiv!

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Petom uzastopnom pobjedom Hurricanesi stigli na korak od plasmana u konferencijsko finale

2.5.2019.
11:54
Profimedia
VOYO logo

Jedna pobjeda nedostaje hokejašima Caroline za proboj u konferencijsko finale doigravanja za Stanley Cup nakon što su pred svojim navijačima pobijedili New York Islanderse sa 5-2 i poveli 3-0 u seriji, dok je Dallas kao domaćin svladao St. Louis i izjednačio rezultat u seriji na 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uragan iz Sjeverne Karoline je nezaustavljiv. Petom uzastopnom pobjedom u doigravanju Hurricanesi su stigli na korak od plasmana u konferencijsko finale, a u noći s petka na subotu (1 sat) imat će priliku pred svojim navijačima 'pomesti' New York Islanderse, nakon što su ih u trećoj utakmici nadigrali sa 5-2.

Konačan rezultat ne otkriva koliko su ravnopravni bili gosti

No, konačan rezultat ne otkriva koliko su ravnopravni bili gosti. Naime, dvaput su nadoknadili gol zaostatka, a posljednja dva gola primili su u zadnjoj minuti, kad su povukli vratara ne bi li dobili igrača više na ledu i pokušali doći do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teuvo Teravainen (7, 60) je postigao dva pogotka za pobjednike, a po jednom su se u strijelce upisali Justin Faulk (32), Justin Williams (51) i Sebastian Aho (60). Za 'otočane' su golove postigli Devon Toews (9) i Josh Bailey (35).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

St. Louis u Dallasu prvi došao do pogotka

St. Louis je u Dallasu prvi došao do pogotka, kad je Vladimir Tarasenko iskoristio igrača više u 6. minuti, ali to nije uzdrmalo domaću momčad. 'Zvijezde' su odgovorile s četiri pogotka, a Ben Bishop je do kraja dvoboja propustio još samo jednu pločicu u mrežu, kad je u 54. minuti Robert Thomas ublažio poraz Bluesa.

Strijelci za Dallas bili su Jason Dickinson (12), Jason Spezza (20), John Klingberg (30) i Roope Hintz (38), dok su po dvije asistencije upisali Tyler Seguin, Aleksander Radulov i Mats Zuccarello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta utakmica bit će odigrana u St. Louisu u noći s petka na subotu (3.30 sati) po srednjoeuropskom vremenu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NHL doigravanje - konferencijska polufinala ISTOČNA KONFERENCIJA Carolina - NY Islanders 5-2 (Carolina vodi sa 3-0 u seriji na četiri pobjede)

ZAPADNA KONFERENCIJA Dallas - St. Louis 4-2 (rezultat je izjednačen na 2-2 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo