Zagrebe uživaj! Ovakav majstor se rijetko viđa!

Hokejaši Medveščaka nastavili su svoj sjajan pobjednički niz u EBEL ligi. U 17. kolu su u Domu sportova slavili sedmu uzastopnu pobjedu protiv Znojma sa čak 8:4.

30.10.2012.
22:15
VOYO logo

Znojmo je momčad protiv koje su Medvjedi započeli pobjednički niz u Zagrebu 5. listopada (2-1), a sada su novom pobjedom protiv češkog sastava došli na samo dva boda od vodećeg Villacha, koji je na vrhu prestigao Vienna Capitalse. Medveščak je susret prelomio u posljednjoj trećini koju je dobio s 3-0. U tom su periodu igre za zagrebački sastav zabili Dustin Jeffrey, Andy Sertić i Dario Kostović. Dvostruki strijelac za Medveščak bio je Kyle Greentree, a po jednog su zabili i Adam Miller, Adam Naglić i Nathan Perković.

Inače, bila je to još jedna briljantna utakmica Dustina Jeffreya, NHL pojačanje Medveščaka uz gol je upisao i četiri asistencije i bio apsolutno dominantan na ledu. Toliko da je trener Medveščaka nakon utakmice zavapio: "Dajte mu hrvatsku putovnicu!" Definitivno je najbolji igrač koji je nosio dres Medveščaka u posljednja dva desetljeća. Prilika za nastavak pobjedničkog niza Medveščaku se ukazuje već u petak kada u Zagreb dolazi pretposljednji Dornbirn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo