Medveščak rekao: 'Stop maltretiranju'

Stop maltretiranju ide dalje! Akcija u organizaciji Antene Zagreb poput zaraze se proširila zagrebačkim školama.

30.10.2012.
12:01
VOYO logo

Priliku da podijele savjete dobili su hokejaši Medveščaka. Mališane iz OŠ Jure Kaštelana zanimalo je kako to da je u sportu dopušteno tuči se, a izvan terena ipak nije.

Tom Zanoški i Ivan Šijan objasnili su im da izvan terena nema mjesta svađi i tučnjavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je sport idealno mjesto za 'ispuhati se', ali i za upoznavanje novih prijatelja. "

"Bio sam živo dijete. Upisivao sam se iz sporta u sport. Nisam se imao gdje 'potrošiti'. Došao sam na hokej, tu sam se potrošio pa sam doma bio dobar ko' bubica. Tu sam se moga i gurati i klizati. Jako je zabavno" rekao je Ivan Šijan i udijelio izvrstan savjet roditelje kojima je teško 'ukrotiti' svoju djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je teško procijeniti tko se bolje zabavljao na Medveščakovom treningu, djeca ili hokejaši, ali i jedini drugi su zaključili kako maltretiranje, agresivnost ni sukobi bilo koje vrste nisu dobrodošli, na ulici, u školi ili sportskom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro su se provodili i DJ – evi Antene Zagreb, Barbara Kolar, Ivan Vukušič i Ivana Mišerić. Dok je Ivan razgovarao s hokejašima pokušavajući doznati kako se najbolje obranit od nasrtljivaca, Barbara I Ivana vrijeme su iskoristile za fotografiranje i 'pogledavanje' s omiljenim Medvjedima, a Barbara se odlično snašla u ulozi 'tete čuvalice'. Bez problema je izlazila na kraj s tridesetak mališana koji su upravo danas dobili priliku učiniti svoje prve klizačke korake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo