'Žao mi je djece koja su me gledala'

Trening hokejaša Medveščaka u srijedu odradili su samo "kažnjenici" Joel Prpić i Frank Banham. Kako zbog kazni ne smiju igrati, barem treniraju. Ostalima je trener Marty Raymond dao slobodan dan.

15.3.2012.
11:39
VOYO logo

"Najgore je što smo zdravi, a ne možemo pomoći. Grozno je gledati kako gubimo utakmice. Vjerujem da bi sve bilo drukčije da smo mi na ledu", rekao je Frank Banham, koji mora odraditi još četiri utakmice kazne.

Joelu je ostala još jedna, no ako Medveščak u četvrtak (danas) izgubi u Ledenoj (19.15), neće više igrati za Medvjede ove sezone. Za sve je kriva tučnjava u prvoj utakmici s KAC-om, kada je istukao gostujućeg igrača Zjuzina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim zbog te tučnjave, no stvari se na ledu brzo odvijaju, katkad ne možete kontrolirati emocije. I da mogu vratiti vrijeme, iskreno, možda bih opet tako reagirao. Jer, branio sam suigrače, njih je 10 nasrnulo na naših pet. No jako mi je žao zbog pogrešne poruke koju smo poslali djeci."

U dvorani su bile i obje Prpićeve kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim smo stigli kući, odmah sam im rekao da je tučnjava nešto ružno, ali da je i ona dio tatinog posla, da sve ostaje samo na ledu", istaknuo je Prpić.

Izvan leda Joel i ne pomišlja na tučnjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada se nisam potukao izvan leda. Osim s bratom dok sam bio klinac. I tada sam redovito dobivao batine jer je stariji od mene četiri godine, ha-ha. A kada sam ga prerastao, više se nije želio tući", smije se Joel.

Banham smatra da su veliku ulogu u polufinalnoj seriji odigrali suci, ali i liga, koja najviše simpatizira KAC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazne za mene i Joela su prestroge, u ovoj ligi igrači su radili i puno gore stvari, a dobivali su manje kazne. No, nisam iznenađen, znam da austrijski klubovi imaju privilegije", kaže Frank.

Pred trenerom Martyjem Raymondom težak je zadatak, mora dignuti momčad koja je nakon prekjučerašnjeg poraza dosta potonula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečkima sam u srijedu dao slobodan dan zato što su umorni kao psi. Igram s tri linije i zato nemamo energije. Bit će teško u četvrtak, no na krilima navijača moramo KAC jako napasti u prvoj trećini. Zbog umora ćemo pasti u zadnjih 20 minuta i zato moramo stvoriti neku zalihu", rekao je Marty Raymond i zaključio:

"Igrači stalno govore kako im je jako lijepo u Zagrebu, kako bi željeli ostati i iduće sezone. Ako žele ostati, onda to moraju u četvrtak pokazati i na ledu. To sam im rekao nakon poraza u Klagenfurtu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje kapetana Alana Letanga je bolje, bolovi u trbuhu su se smirili pa bi večeras mogao igrati.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo