AMERIKANCI SE SMIJU SRBINU: / On je najgori na svijetu!

Srpska hokejaška reprezentacija nastupila je na SP-u Divizije IIA u Reykjaviku, a jedan potez s Islanda obišao je svijet. 'Proslavio' se kapetan reprezentacije naših susjeda - Marko Milovanović.

23.4.2015.
18:18
VOYO logo

Nakon što je utakmica protiv Španjolske i nakon 65 minuta igre bila bez pobjednika (3:3), krenulo se u raspucavanje kaznenih udaraca. Milovanović je bio jedan od srpskih pucača, ali se poprilično izblamirao.

Uzeo je pločicu na centru i krenuo prema španjolskom golu, ali već nakon jednog metra je potpuno izgubio ravnotežu na ledu i pao. Pločica mu je pobjegla, a španjolski vratar Ignacio Garcia je otklizao sa svog gola i do pločice došao prije srpskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to nesvakidašnja scena koja je nasmijala islandskog komentatora, ali i zabavila brojne svjetske medije. Tako je 26-godišnji Milovanović dobio i prostor na Yahoo-u, TSN-u, CBS-u, USA Todayju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najgori penal svih vremena, najgori izvođač penala svih vremena...", grubo su ga pokopali Amerikanci. Greška se dogodi i boljim igračima od njega. No, da ne bude sve tako nespretno, za kraj vam donosimo potez Bena O'Connora. Britanac je na SP-u Divizije IB pokazao svima kako se zabija kazneni udarac. Uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo