FANOVI ODUŠEVLJENI

HOĆE LI USKORO STIĆI VIJEST KOJU SVI ČEKAJU? Schumacher opet na društvenim mrežama

Ove nedjelje, četiri godine nakon što se povukao iz Formule naglo su oživjeli službeni Facebook i Instagram profili sedmerostrukog prvaka Michaela Schumachera.

To je bio dovoljan razlog španjolskoj Marci da se pita zašto je do toga došlo upravo sada. Navode kako njegove profile na društvenim mrežama vodi menadžerica Sabine Kehm te da bi na njima fanovi mogli doznati sve vijesti i važne obavijesti vezane uz njegovo zdravstveno stanje.

NAPOKON DOBRE VIJESTI O MICHAELU SCHUMACHERU: Bliski prijatelj oduševio njegove fanove diljem svijeta

Do sada su vijesti o velikom Nijemcu stizale samo iz usta ljudi koji su nekada surađivali s njim. Uvijek su to kratke i općenite informacije tako da je se njegovo zdravstveno stanje još uvijek dosta drži u tajnosti. Zbog toga je, piše Marca, veliko iznenađenje da su ga njegova menadžerica i obitelj odlučili izložiti na ovaj način.

Na njegovom Facebook profilu u kratkom je roku stiglo preko milijun pozdravnih poruka. Jednu od njih uputio je i Nico Rosberg, njegov partner za vremena dok je vozio u Mercedesu (2010.-2012.).

Iako ništa više ne nagađaju Marca se prisjetila izjava Rossa Brawna, nekadašnjeg Schumacherova suradnika i bliskog prijatelja.

U intervjuu za BBC Britanac je prije par tjedana rekao kako postoje ohrabrujući znakovi kad je u pitanju oporavak velikana.

“Svakodnevno molimo kako bi ih vidjeli još više. Obitelj je odabrala njegov oporavak držati u privatnosti i to poštujem. Zbog toga mi je teško reći bilo što više. Puno je špekulacija i većinom su krive. Molimo da ćemo ga jednog dana vidjeti izvan kuće i oporavljenog od strašnih ozljeda”, rekao je Brawn.

Bivši čelnik Ferrarija Luca Cordero di Montazemolo u kolovozu je rekao da je Schumacher počeo reagirati na terapiju.

“Sretan sam što znam da reagira dobro. Znam koliko je snažan i odlučan što je ključno. Izvući će se iz ove teške situacije”, kazao je Talijan.

Schumacher je doživio nesreću na skijanju 2013. godine.

Povratak na Net.hr