PRVAK KRENUO REMIJEM: / Rakitićevu asistenciju za Suareza, Florenzi je poništio 'bombom'

Image
Foto: AFP

Europski prvak Barcelona remijem je krenula je u obranu naslova u Ligi prvaka. Na gostovanju protiv Rome na Olimpicu, Enriqueova momčad odigrala je tek 1:1.

16.9.2015.
21:35
AFP
VOYO logo

Poveli su gosti u 21. minuti. Strijelac je bio Luis Suarez, kojemu nije bilo teško glavom s dva metra pospremiti Rakitićevu loptu u mrežu.

Prije toga, prethodila je sporna situacija, jer je Messi, slučajno, okrenut leđima, srušio Rominog igrača. Sudac je dozvolio da se igra nastavi, lopta je na desnoj strani došla do Rakitića koji je iz blizine nabacio za Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol za pamćenje

No, uzvratio je golčinom, bombom, Alessandro Florenzi koji je povukao je loptu po desnom boku i tek što je prešao centar, uočio je kako je Ter Stegen napustio vrata. Odapeo je lob s 40 metara i svladao Barceloninog vratara. Ovaj pogodak će zasigurno ući u konkurenciju najljepših u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku Barcelona nije uspjela slomiti Romu, s kojom se prije 40 dana poigrala na trofeju Gamper, kad je slavila s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijev 100. nastup u Ligi prvaka

Inače, Leo Messi na rimskom Olimpicu slavi "prvih " 100 utakmica u Ligi prvaka. Argentinac je u dresu Barcelone debitirao u ovom natjecanju 2006. godine, a zaključno s prošlom sezonom, četiri puta podizao s Kataloncima ovaj trofej. No, obljetnicu zbog remija neće pamtiti po dobrome, k tome nije ni zabio gol.

Messi je 33. igrač koji je odigrao toliko utakmica u najelitnijem europskom natjecanju, no najmlađi je koji je to uspio, s 28 godina i 2 mjeseca. Zabio je 77 golova, isto kao i Ronaldo kojemu je za taj doseg trebalo 115 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo