HOĆE LI MODRIĆ IGRATI PROTIV BARCE? / Pogledajte što Španjolci pišu o Hrvatu dva dana uoči El Clasica

Image
Foto: Profimedia

Bio u početnoj postavi i kreirao nekoliko izglednih situacija

16.12.2019.
8:43
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Valencije spriječili su povratak madridskog Reala na vrh ljestvice španjolskog prvenstva odigravši pred svojim navijačima 1-1 (0-0) protiv favorita koji se spasio od poraza pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja.

Image
KIKS KRALJEVA UOČI EL CLASICA: /

Real se u završnici spasio protiv Valencije, Modrić zamijenjen pred kraj utakmice

Image
KIKS KRALJEVA UOČI EL CLASICA: /

Real se u završnici spasio protiv Valencije, Modrić zamijenjen pred kraj utakmice

Vodeći gol za domaće postigao je veznjak CarlosSoler u 78. minuti. Bod Realu donio je Benzema u petoj minuti sučevog dodatka, nakon što je u kazneni prostor stigao i vratar Courtois te sudjelovao u akciji koja je prethodila pogotku francuskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LukaModrić je bio u početnoj postavi i kreirao nekoliko izglednih situacija za suigrače, a i sam je u 19. minuti zaprijetio vratima domaće momčadi udarcem s ruba kaznenog prostora koji je prošao blizu lijeve vratnice. Zidane ga je u 81. minuti zamijenio Lukom Jovićem iz taktičkih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi protiv Barce?

Dva najveća madridska dnevna lista Marca i As bili su poslije utakmice složni u ocjeni hrvatskog kapetana.

"Od igrača koji je u prvom poluvremenu vršio presing i pokrivao cijeli teren, Modrić se u drugom poluvremenu ostao bez snage i kontrole. Nije uspio povezati igru Reala, zbog čega ga je Zidane zamijenio u završnici ", piše Marca dok su e engleskoj varziji dodali kako je 'odlično je započeo utakmicu, ali kako je ona protjecala tako je i on nestajao'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je jako dobar u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih pola sata kada je diktirao tempo. U drugom poluvremenu je fizički pao pa je izašao iz igre", navodi As.

Pred Real Madridom prvi je El Clasico sezone. Ove srijede Modrić i društvo na Camp Nou igraju protiv Barcelone. Bit će zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku Zidane odabrati i hoće li na travnjak poslati četvoricu veznjaka - Casemira, Valverdera, Modrića i Kroosa, odnosno tko će ispasti iz sastava ako se odluči držati prokušanog recepta s trojicom veznjaka. U ovom trenutku dojam je da je Modrić najbliže tomu da susret započne s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo