HOĆE LI IM OVO POMOĆI? / Hajdukovci se pohvalili opakim pripremama za veliki derbi

Image
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
28.9.2016.
16:57
Miro Gabela / hajduk.hr
VOYO logo

"Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom i stožer kojeg je predvodio glavni trener Marijan Pušnik s jedne strane, a s druge kapetan Lovre Kalinić i njegovi igrači. Jedni protiv drugih. Bez pardona. I kompromisa. U 120 minuta "bitke" hajdukovci su iznimno ovaj put bili na suparničkim stranama, veselo i zabavno bilo ih je pratiti u nesvakidašnjim ulogama (i opremi prije svega) na terenima paintballa u Mravincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su do zuba bili naoružani uputstvima i pravilima, kako bi igra protekla u duhu fair-playa ali i maksimalne sigurnosti, adrenalin se u mravinačkoj šumi mogao početi nožem rezati. Svaka je bitka trajala po dvadeset minuta, bilo ih je nekoliko. A tko je pobijedio? Koga je manje puta pogađalo?", opisuje službena stranica kluba zabavan dan članova splitskog kluba. Navodi se i kako je atmosfera pred derbi baš onakva kakva treba biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činilo nam se da je nekako sve podjednako bilo, nijansu na ovu ili na onu stranu... No, o pobjedniku se dugo nije ni razmišljalo, trening na Poljudu, pa dvosatni paintball očekivano je istisnuo mali umor u prvi plan. No i osmijehe i zadovoljstva na licima. A poglavito u trenutku kad su stigle - torte. Za iznenađenje Franu Tudoru koji je jučer proslavio rođendan i Francku Ohandzi koji slavi danas.Atmosfera je u taboru Bijelih upravo onakva kakva i treba biti pred najveći derbi hrvatskog sporta", priopćio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo