JAČANJE TIMSKOG DUHA

HOĆE LI IM OVO POMOĆI? Hajdukovci se pohvalili opakim pripremama za veliki derbi

Nogometaši Hajduka, stručni stožer predvođen trenerom Marijanom Pušnikom te uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom odradili su zanimljiv team building kao uvertiru u ono što ih čeka u nedjelju – derbi na Maksimiru s Dinamom.

“Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom i stožer kojeg je predvodio glavni trener Marijan Pušnik s jedne strane, a s druge kapetan Lovre Kalinić i njegovi igrači. Jedni protiv drugih. Bez pardona. I kompromisa. U 120 minuta “bitke” hajdukovci su iznimno ovaj put bili na suparničkim stranama, veselo i zabavno bilo ih je pratiti u nesvakidašnjim ulogama (i opremi prije svega) na terenima paintballa u Mravincima.

Nakon što su do zuba bili naoružani uputstvima i pravilima, kako bi igra protekla u duhu fair-playa ali i maksimalne sigurnosti, adrenalin se u mravinačkoj šumi mogao početi nožem rezati. Svaka je bitka trajala po dvadeset minuta, bilo ih je nekoliko. A tko je pobijedio? Koga je manje puta pogađalo?”, opisuje službena stranica kluba zabavan dan članova splitskog kluba. Navodi se i kako je atmosfera pred derbi baš onakva kakva treba biti.

“Činilo nam se da je nekako sve podjednako bilo, nijansu na ovu ili na onu stranu… No, o pobjedniku se dugo nije ni razmišljalo, trening na Poljudu, pa dvosatni paintball očekivano je istisnuo mali umor u prvi plan. No i osmijehe i zadovoljstva na licima. A poglavito u trenutku kad su stigle – torte. Za iznenađenje Franu Tudoru koji je jučer proslavio rođendan i Francku Ohandzi koji slavi danas.Atmosfera je u taboru Bijelih upravo onakva kakva i treba biti pred najveći derbi hrvatskog sporta”, priopćio je klub.

Povratak na Net.hr