U ANTALYA ARENI

HOĆE LI IM FIFA PROGLEDATI KROZ PRSTE? Pogledajte kakvu su zastavu Turci istaknuli na utakmici s Kosovom

U skupini I, u kojoj je i Hrvatska, večeras igraju još Turska – Kosovo i Ukrajina – Finska. U Antalyji su domaćini prijateljski dočekali goste s Kosova, a u Antalya Areni Turci su rasprostrli ogroman transparent na kojemu je pisalo “Mučenici nikad ne umiru, naša domovina je nedjeljiva”.

FIFA baš i ne voli političke poruke na svojim utakmicama, svjetska krovna organizacija je najavila kazne za Engleze i Škote koji su u petak na kvalifikacijskoj utakmici odali počast žrtvama 1. svjetskog rata koji je završen baš na jučerašnji datum, 11. studenog.

ENGLEZI I ŠKOTI IGNORIRALI ZABRANU FIFE: Prijeti im čak i oduzimanje bodova!

Kao i što su navijači Kosova prijateljski dočekali Hrvate na utakmici u Albaniji, tako su sad gosti srdačno dočekani u Antalyji. Navijači su međusobno izvikivali ime suparničke reprezentacije, što je prizor koji se rijetko viđa.

Velika se prašina podignula u možda i najpoznatijem slučaju, kad je došlo do incidenta na utakmici Srbije i Albanije u prošlom kvalifikacijskom ciklusu za Euro. Tad su mnogi saznali što uopće znači dron, pomoću kojeg su Albanci vješto unijeli zastavu velike Albanije na stadion, a utakmica je nakon velike gužve na terenu prekinuta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr