HNS POSLAO ODBIJENICU HAJDUKU: / Potvrđena teška kazna, Poljud će do proljeća biti prazan

Image
Foto: PIXSELL

Prvu utakmicu suspenzije Bijeli će odraditi idućeg vikenda protiv Rijeke.

19.10.2018.
15:50
PIXSELL
VOYO logo

Hajdukova žalba na zabranu igranja četiri domaćih utakmica pred navijačima u petak je dobila potvrdu, javlja Dalmatinski portal. HNS je tako potvrdio raniju odluku koju je disciplinski sudac Alen Klokočar izrekao zbog događanja na derbiju s Dinamom. Splitski velikan tako će pred publikom na Poljudu zaigrati tek na proljeće.

Gyurcso kamenovan

"HNK Hajduk kažnjen je s četiri prvenstvene ili kup utakmice igranja bez prisutnosti gledatelja na utakmicama koje igra kao domaćin zbog prekršaja kažnjivih po članku 67. DP HNS na utakmici Hajduk-Dinamo. Tijekom utakmice suci i delegati utakmice evidentirali su upotrebu velike količine pirotehnike (45 baklji, 9 dimnih bombi, 5 strobova, 17 topovskih udara) od domaćih navijača na sjevernoj tribini stadiona”, stajalo je u odluci disciplinskog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

29.09.2018., Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

“Zbog ubacivanja 13 baklji u teren za igru utakmica je u od 62. do 68. minute bila tri puta u prekidu u ukupnom trajanju od tri minute. U 63. minuti od eksplozije topovskog udara na atletskoj stazi iza sjevernog gola ozlijeđen je vatrogasac, a u 89. minuti kamenom bačenim s istočne tribine pogođen je igrač Hajduka Adam Gyurcso koji je nakon ukazane liječničke pomoći zamijenjen”, stoji u opisu događaja s derbija.

Pred praznim tribinama Bijeli će igrati protiv Rijeke, Intera, Slaven Belupa i Istre, a pred navijače na Poljudu istrčat će tek 9. veljače 2019. godine, kada se sastaju Hajduk i Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo