DOBRE VIJESTI

HNS OBJAVIO REZULTATE TESTIRANJA: Među Vatrenima nema pozitivnih slučajeva i svi su na raspolaganju Daliću

U utorak su stigli rezultati testiranja koje su Vatreni obavili u ponedjeljak

Među danas pristiglim rezultatima testiranja na virus SARS-CoV-2, koje je obavljeno jučer u Parizu uoči utakmice između Francuske i Hrvatske, nema pozitivnih slučajeva među članovima hrvatske reprezentacije, prioćili su iz HNS-a.

Svi igrači i članovi stožera hrvatske reprezentacije koji su došli u Pariz negativni su na novi koronavirus te će moći sudjelovati na utakmici 2. kola Lige nacija protiv Francuske.

Radi se o redovnom testiranju sukladno Uefinom protokolu za povratak igri, trećem tijekom ovoga okupljanja, uz dodatno testiranje koje je HNS proveo prije okupljanja reprezentacije. Niti na jednom testiranju nije bilo pozitivnih igrača hrvatske reprezentacije”, navodi se u priopćenju.

Podsjetimo i na to da su testovi u ponedjeljak pokazali kako je francuski napadač Kylian Mbappe pozitivan na koronavirus da će propustiti utakmicu Lige nacija u utorak protiv Hrvatske.

“Smješten je izvan svih ostalih nakon što je primio rezultate na kraju treninga, a navečer se vratio kući. Kao i ostatak delegacije, Kylian Mbappé je bio negativan na prošlom testu u srijedu, na zahtjev UEFA-e, u prije utakmice Švedske i Francuske”, stoji u priopćenju Francuskog nogometnog Saveza.

Mbappe je, inače, sedmi igrač PSG-a zaražen koronavirusom, a još u ponedjeljak je trenirao s reprezentacijom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr