UPITAN ZA KOSOVO I FINSKU

ČAČIĆ I HNS STREPE ZBOG JOŠ JEDNE OZLJEDE: ‘Ne znamo što je s braničem, čekamo konačnu dijagnozu”

Pomalo u sjeni ozljede Luke Modrića ostala je vijest da će okupljanje reprezentacije vjerojatno propustiti i branič Dejan Lovren. On je ozlijedio preponu pred kraj subotnje utakmice između njegova Liverpoola i Swanseja.

NOVI ŠOK ZA ANTU ČAČIĆA: Nakon Modrića ostaje i bez Lovrena za Kosovo i Finsku

“Lallana i Lovren ozlijedili su prepone. Ne mogu ići na okupljanje reprezentacija. Dejan se ozlijedio u posljednjim trenucima utakmice. U ovom trenutku obojica nemaju nikakve izglede da zaigraju za reprezentacije. Međutim, nadam se da će im 16 dana biti dovoljno kako bi se oporavili na vrijeme za sljedeću utakmicu. Ovakve stvari se događaju. Nije bilo nikakvih znakova ozljeda tijekom tjedna. Travnjak je bio mokar, tako da su ovakve stvari moguće”, poručio je Jürgen Klopp poslije susreta.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-LIVERPOOL

Iz Hrvatskog nogometnog saveza potvrdili su nam da još uvijek nemaju preciznu informaciju o Lovrenovoj ozljedi te da će po primitku iste obavijestiti javnost.

“Liječnicke službe su u kontaktu i kada bude postavljena dijagnoza, objavit ćemo vijest”, poručili su iz HNS-a.

Ostaje samo nada da je Nijemac bio prebrz u svojoj dijagnozi te da će Lovren pomoći izborniku Anti Čačiću i Vatrenima da dođu do pozitivnih rezultata u kvalifikacijskim ogledima s Kosovom i Finskom.

Povratak na Net.hr