HLADAN TUŠ ZA REAL: / Madriđani traže Modrićeva nasljednika, prva želja koštat će ih 250 milijuna eura!

Image
Foto: AFP

Vatreni ne može vječno nositi igru i zato na Bernabeu razmišljaju o životu poslije njega.

29.11.2018.
12:29
AFP
VOYO logo

Iako će LukaModrić u ponedjeljak vjerojatno osvojiti Zlatnu loptu, u Realu znaju da ne može igrati vječno pa već traže njegovu zamjenu, ali to se za sada ne pokazuje laganim zadatkom. Tako započinje tekst u španjolskoj Marci u kojem se navodi da je na vrhu popisa želja Tottenhamov ChristianEriksen, uz napomenu da Englezi imaju lude zahtjeve.

"Dok pokazuje da je u 33. njegova karijera ušla u završnu fazu, Modrić će u ponedjeljak osvojiti Zlatnu loptu te će prekinuti dominaciju Messija i Ronalda, koji su jedini osvajali tu nagradu otkako ju je Kaka primio 2007. Neymar, Griezmann ili Mbappe neće biti ti koji će preknuti njihovu dominaciju, jer će Hrvat biti nagrađen za sjajnu godinu u kojoj je već proglašen najboljim i izboru Uefe i Fife", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrinuti za momčad

Nadalje, pišu kako su u Madridu već neko vrijeme zabrinuti jer im okosnicu momčadi čine igrači stariji od 30 godina - Modrić, Ramos, Marcelo, Benzema.

"Situaciju nije lako riješiti i osloniti se na mlade igrače poput Odriziole i Ceballosa, velika imene su prijeko potrebna. Curtois je došao na ljeto, a još su jednom krneli po Neymana, no sve veće cijene igrača otežale su posao i klubu financijski moćnom poput Reala", napominje Marca i prelazi u srž stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Madridu vide Eriksena kao idealnog igrača, koji može poboljšati njihov vezni red, pogotovo jer je upravo Modrić došao iz Tottenhama. Daniel Levy, međutim, traži 250 milijuna eura za njega. Eriksenov ugovor istječe u ljeto 2020., a još uvijek ga nije obnovio", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj su napomenuli da ih jedino brinu njegovi problemi s mišićima jer ne žele da im se ponovi situacija Garethom Baleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo