HITNA INTERVENCIJA: / Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša uspješno operiran

Image

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (67) u utorak je u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec u Matuljima operirao menisk.

25.10.2016.
13:38
VOYO logo

"Zbog problema s koljenom predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša danas, 25. listopada, hitno je operiran u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec. Nakon operacije uputit će se na rehabilitaciju u Terme Selce", kaže se u šturom priopćenju službe za informiranje HOO-a.

Zlatko Mateša prošli tjedan je kao član Izvršnog odbora Europskih olimpijskih igara (EOO) nazočio 45. Skupštini EOO-a u Minsku, a jučer je u Zagrebu vodio konstituirajuću sjednicu Vijeća HOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon operacije u Selce na rehabilitaciju

Operativni zahvat uspješno je izveo jedan od najvećih stručnjaka za takvu vrstu povreda u našoj zemlji dr. Boris Nemec, a sedmodnevna postoperativna rehabilitacija obavit će se u Termama Selce pod nadzorom dr. Vlaste Brozičević.

Nakon prve rehabilitacije u Selcima, Mateša će u Zagrebu nastaviti sa svakodnevnom rahabilitacijom tijekom koje će, po najavi njegovih najbližih suradnika, nastaviti s obavljanjem dužnosti čelnika HOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo