NEZAUSTAVLJIVI BRITANAC

HAMILTON ĆE PRODUŽITI S MERCEDESOM, ALI NEĆE DOBITI TROGODIŠNJI UGOVOR? ‘Pravila u Formuli 1 se mijenjaju…’

Na kraju prošle sezone, , u kojoj je osvojio gotovo sve, iz Mercedesa su naglasili da je Hamiltonov novi ugovor samo formalnost,ali  to dosad ipak nije provedeno

Sedmerostruki svjetski prvak Lewis Hamilton i Formula 1 ekipa Mercedes na pragu su novog produženja ugovora, tvrdi njemačka agencija DPA.

LEWIS HAMILTON POSTAO VITEZ: Sedmerostrukom svjetskom prvaku britanska kraljica dala ogromno priznanje

Mercedes na kraju prošle sezone, u kojoj je osvojio gotovo sve, naglasio da je Hamiltonov novi ugovor samo formalnost,ali  to dosad ipak nije provedeno.

Lewis HamiltonFoto: Profimedia

Kraći ugovor

“Uskoro je to vrlo rastezljiv koncept. Ali to će biti uskoro, više nismo jako daleko. Ovdje se radi o prijateljstvu. Lewis je vrlo važan, ne samo za našu momčad, već i za marku Mercedes. Ali pravila u Formuli 1 se mijenjaju i to je također tema naših pregovora”, kazao je vođa Mercedesa Toto Wolff.

Prema Wolffu, Hamilton bi trebao biti potpisati sredinom ožujka prije početka testiranja u Bahreinu, ali mu očito ipak neće biti ponuđen dugoročni ugovor s Mercedesom, jer je Wolff produljenje za tri sezone smatrao nerealnim.

Hamilton je s Mercedesom je od sezone 2013., ali potpisuje kraće ugovore, a posljednji je zaključio na dvije godine u 2018., pa je taj istekao prošlog prosinca.

Povratak na Net.hr