HAJDUKU SE OTVARA VELIKA PRILIKA I POVRATAK U BORBU ZA NASLOV: / 'Nema razloga za euforiju'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pobjedom na Poljudu i eventualnim kiksom Dinama na Rujevici prvenstvo bi se moglo sasvim otvoriti.

23.2.2018.
11:39
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Po prvi put ove godine nogometaši hajduka odigrat će službenu utakmicu na Poljudu. Susret sa Slavenom Belupom dolazi nakon velike pobjede protiv Dinama na Maksimiru.

Trener Željko Kopić, koji je prije dolaska u Split vodio Koprivničane dvije sezone, potvrdio je na presici da za susret ne računa na Lopeza, Tudora, Almeide, Futacsa, Carbonierija i Memollu. Hajduk je u dosadašnjih 30 prvenstvenih utakmica protiv Slavena upisao 24 pobjede i šest remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lov na Dinamo

"Ne bavim se tradicijama, gledam samo svaku sljedeću utakmicu, Slaven se želi dokazati, ali to je sve normalno i sportski. Utakmicu pripremamo na najbolji mogući način, na meni je da osiguram momčadi sve preduvjete igra najbolji nogomet. Želimo zadržati mir i stabilnost u svlačionici, ne razmišljamo o tome što je bilo. Nema razloga za euforiju, u klubu svi moramo maksimalno posvećeni na rad", poručio je Kopić.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

18.02.2018., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 22. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Franck Ohandza Zoa. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Većinu tih igrača znam, iako se u prijelaznom roku momčad pojačala. Sigurno je da će napraviti sve da budu opasni. Kod nas nema nikakve razlike, usredotočeni smo na našu ideju igre kako bismo u kontekstu toga napredovali, a Slavenu posvećujemo pozornost kao i svakoj drugoj ekipi", rekao je trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se neizvjesnost?

Upitan je i o smanjenom zaostatku za Dinamom na devet bodova.

"Nisam razmišljao ni kad je bilo minus 12, fokusiran sam samo na ekipu", kazao je. Kopiću se otvara prilika srušiti rekord od devet pobjeda u nizu, međutim on se ne opterećuje time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj posao je današnji trening i sutrašnja utakmica", jasan je Kopić.

Pobjedom na Poljudu i eventualnim kiksom Dinama na Rujevici prvenstvo bi se moglo sasvim otvoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo