HAJDUKU DRUGA KAZNA U DVA DANA: / HNS opalio Bijele po džepu zbog rasističkog ispada Torcide

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Trener Hajduka kažnjen je ukorom, dok je klub opet zaradio visoku novčanu kaznu.

6.12.2017.
18:00
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 18. kola hrvatskog prvenstva.

Image
DIVLJANJE TORCIDE STIGLO NA NAPLATU: /

Hajduk kažnjen zbog 14 baklji, a nema govora o morbidnoj poruci s tribina

Image
DIVLJANJE TORCIDE STIGLO NA NAPLATU: /

Hajduk kažnjen zbog 14 baklji, a nema govora o morbidnoj poruci s tribina

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tome Kitanovski (Istra 1961), isključen na utakmici Istra 1961-Rudeš zbog dvije opomene, kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne.

Željko Kopić, trener HNK Hajduk koji je na utakmici Rijeka-Hajduk udaljen s klupe zbog prigovaranja na odluke sudaca kažnjen je ukorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna zbog toga što su pripadnici navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini tijekom drugog poluvremena utakmice Dinamo-Inter Zaprešić zapalili desetak pirotehničkih naprava od čega su tri baklje bačene na atletsku stazu.

Kaznu od 10.000 kuna mora platiti i NK Istra 1961 jer su pripadnici navijačke skupine Demoni u 11. minuti utakmice Istra 1961-Rudeš u teren za igru ubacili zapaljenu baklju zbog čega je igra bila prekinuta na 20 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasističko skandiranje

Utakmica Rijeka-Hajduk u tri navrata morala je biti prekinuta zbog ubacivanja pirotehničkih naprava u teren za igru od strane pripadnika navijačkih skupina Armada (sjeverne tribina) i Torcida (južna tribina). Na sjevernoj tribini u 62. minuti zapaljeno je i ubačeno u teren za igru 14 baklji zbog čega je igra bila u prekidu 90 sekundi, a u 66. minuti još su dvije baklje upaljene na tribini. Na južnoj tribini u 60. minuti upaljeno je 7 baklji pri čemu su dvije ubačene u teren za igru pa je igra bila u prekidu 30 sekundi, a u 64. minuti prekid igre trajao je 60 sekundi zbog još dvije ubačene baklje. U 26. i 27. minuti utakmice zabilježeno je rasističko skandiranje pripadnika navijačke skupine Torcida. Zbog prekršaja kažnjivih po članku 67. DP HNS-a HNK Rijeka je kažnjen iznosom od 25.000 kuna, a HNK Hajduk zbog ponovljenih prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 50.000 kuna.

Image
Image

02.12.2017. Rijeka - Stadion Rujevica. Hrvatski Telekom Prva liga. 18. kolo. HNK Rijeka - HNK Hajduk. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

HNK Hajduk mora platiti i kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (6 žutih kartona i udaljenje trenera).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Osijek-Slaven Belupo po prijavi sudaca kasnila je s početkom dvije minute jer igrači obiju momčadi nisu na vrijeme bili spremni za izlazak na teren zbog čega je NK Osijek izrečeno upozorenje, a NK Slaven Belupo ukor (ponovljeni slučaj u tekućem prvenstvu)".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo