HAJDUK STAVIO SAIDA NA TRANSFER LISTU: / 'Radimo na njegovoj prodaji. Pojačanja? Želimo napadača i stopera'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Bijeli su se okupili na Poljudu, a novinarima se obratio sportski direktor.

3.1.2019.
12:04
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka okupili su se u četvrtak ujutro na Poljudu uoči početka priprema za nastavak sezone. Kako je priopćio klub na službenoj stranici trener SinišaOreščanin zajedno sa svojim stručnim stožerom održao je u svlačionici uvodni sastanak s igračima nakon čega je krenulo testiranje koje će se odvijati danas tijekom jutra i popodneva.

Image
BURAN POČETAK PRIPREMA NA POLJUDU: /

Said poslan u drugu momčad, Bijeli kontaktirali Ohandzu

Image
BURAN POČETAK PRIPREMA NA POLJUDU: /

Said poslan u drugu momčad, Bijeli kontaktirali Ohandzu

Pred novinare je pak stao sportski direktor SašaBjelanović. Pojačanja i odlasci bili su glavna tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo neke svoje ideje i planove kako odraditi prijelazni rok. Mnogo toga će ovisiti o tržištu. Normalno je da se u ovoj fazi kontaktira, skupljaju informacije o puno igrača. Najpotrebniji su nam stoper i napadač", poručio je te se osvrnuo na Saida, koji će pripreme odraditi s drugom momčadi.

Prodaju napadača

"Said je prošle godine bio prvi strijelac i nastojat ćemo ostvariti transfer. Realizacija nije blizu, ali se radi na tome. Objasnio sam mu situaciju i on je to i prihvatio. Ima dosta upita i interesa za njega i mislim da mu ova situacija neće puno odmoći", kazao je te je dodao da nitko od ovih koji su prebačeni u drugu momčad neće ići u Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planovi u siječnju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije od jučer da Hajduk uprihođuje i zatvara budžet s prodajom igrača. Nama i dalje taj prihod omogućava pokrivanje tekućih potreba kluba pa će i ovaj prijelazni rok biti u tom smjeru. Nama je prioritet zadržati mlade igrače koji su izuzetno traženi. Oni su bogatstvo kluba na kojima želimo graditi priču i napravit ćemo sve da ih zadržimo", naglasio je Bjelanović. Imena potencijalnih pojačanja već se pojavljuju u medijima.

"Puno imena se spominje. Imamo svoje ideje. Za mjesec dana je utakmica u Osijeku, tako da nam je u interesu da što prije definirati kadar. Svi su u Hajduku na prodaju, a koga bi mi željeli i za koga ponude dolaze, to je drugo pitanje. Mi živimo do prodaje. Imamo svoje ideje koga bi zadržali, a koga ne bi i moramo gledati da ne oslabimo momčad", poručio je sportski direktor Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo