HAJDUK SAZVAO PRESICU: / Bijeli objavljuju ime novog trenera, svi se klade na legendu kluba?

Image
Foto: PIXSELL

Očekuje se da će Splićani predstaviti prvog čovjeka stručnog stožera

22.12.2019.
23:20
PIXSELL
VOYO logo

Samo tri dana nakon što je Damir Burić službeno dobio otkaz u Hajduku klub je sazvao presicu za novinare za ponedjeljak u 14 sati na kojoj se očekuje da će biti objavljeno ime njegovog nasljednika. Najvjerojatnije će to biti legenda kluba Igor Tudor. Bit će to njegov povratak u klub nakon četiri godine. Tudor je bio trener od travnja 2013. do veljače 2015. U tom periodu uspio je donijeti klub jedan trofej. Bijeli su 2013. osvojili Kup.

Burić je, inače, dobio otkaz iako je ostvario cilj i prvi dio prvenstva dočeka na drugom mjestu. Hajduk je to obrazložio priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovo priopćenje

"Nakon obavljenog razgovora s trenerom Damirom Burićem u ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine te analize cjelokupnog stanja, HNK Hajduk je donio odluku da gospodin Burić neće voditi momčad u nastavku sezone. Odluka je donesena u dogovoru predsjednika Uprave Marina Brbića i novih čelnih ljudi sportske politike Kluba Marija Stanića i Ivana Kepčije", stajalo je su priopćenju kluba koji se "iskreno zahvaljuje Buriću za sve dobro što je učinio za Klub, prvenstveno na spremnosti da preuzme momčad i odgovornost u vrlo zahtjevnim trenucima nakon teškog ispadanja od Gzire, a bez obavljenih priprema momčadi i selekcije igrača".

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

06.12.2014., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 18. kolo, HNK Hajduk - RNK Split. Igor Tudor. Photo: Tino Juric/PIXSELL

Hajduk je također naveo i kako će se "u procesu traženja novog trenera Hajduk voditi načelom da se tako važne odluke ne donose brzopleto i ishitreno. Ali isto tako svjesni smo nužnosti da momčad na zimske pripreme povede novi trener, s novom energijom i jasnom vizijom igre i rezultata u skladu s već spomenutim smjernicama sportske struke u Klubu", zaključak je priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo