TORCIDA SLAVILA ROĐENDAN

HAJDUK KAŽNJEN: Prijeti im zatvaranje Torcidine tribine na Poljudu

Hajduk će zbog bakljade na utakmici protiv Osijeka u blagajnu Hrvatskog nogometnog saveza morati platiti 35 tisuća kuna. Odluka je to disciplinskog suca 1. HNL Saše Pavličića nakon bakljade kojom je prošlog vikenda obilježen 66. rođendan Torcide.

Ujedno je splitski klub dobio posljednje upozorenje da će u slučaju ponovnog kršenja pravila biti zatvoren dio ili cijela tribina stadiona na Poljudu.

Upaljeno 35 baklji

“Na utakmici Hajduk-Osijek na sjevernoj tribini navijačka skupina Torcida u više navrata tijekom utakmice ispalila je 15 topovskih udara te palila baklje, a u 66. minuti zbog upaljenih oko 35 baklji dim je prekrio teren za igru pa je utakmica morala nakratko biti prekinuta. Kako se radi o učestalim i ponovljenim prekršajima iste navijačke skupine na utakmicama na stadionu Poljud, HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna”, piše na stranicama Prve HNL.

VELIČANSTVENA ATMOSFERA: Pogledajte bakljadu i koreografiju Torcide koja ostavlja bez daha

Rijeka i Lokomotiva kažnjeni sa po 6000 kuna

Od ostalih kazni, na utakmici Lokomotiva-Rijeka upaljene su dvije baklje nakon postignutog prvog pogotka na tribini gdje se nalazila navijačka skupina Armada koja je na utakmicu došla u organizaciji kluba. Zbog toga su HNK Rijeka te NK Lokomotivakao organizator kažnjeni sa po 6.000 kuna.

 

 

 

 

 

 

Povratak na Net.hr