HAJDUK I CARRILLO POSTIGLI DOGOVOR: / Procurila visina iznosa s kojim je Španjolac ispraćen s Poljuda

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

I dok na Poljudu traje potraga za novim trenerom u javnost je procurila visina odštete koju će Hajduk isplatiti Španjolcu Joanu Carrillu.

7.11.2017.
11:04
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

"Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem Klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno", poručio je Carrillo na oproštaju iz kluba.

A dogovor u kojem Bijeli nisu oštećeni navodno je vrijedan 360 tisuća kuna, piše Goal. Ističu kako je riječ o njegove tri mjesečne plaće, a ona je iznosila 16 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporedi li se to s njegovim prethodnikom riječ je o znatno nižoj otpremnini. Marijanu Pušniku nakon manje od pola godine na klupi isplaćeno je 580 tisuća kuna.

Image
Image

"Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio priliku", riječi su kojima se Španjolac oprostio od Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo