POZNATA ODŠTETA

HAJDUK I CARRILLO POSTIGLI DOGOVOR: Procurila visina iznosa s kojim je Španjolac ispraćen s Poljuda

I dok na Poljudu traje potraga za novim trenerom u javnost je procurila visina odštete koju će Hajduk isplatiti Španjolcu Joanu Carrillu.

“Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem Klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno”, poručio je Carrillo na oproštaju iz kluba.

A dogovor u kojem Bijeli nisu oštećeni navodno je vrijedan 360 tisuća kuna, piše Goal. Ističu kako je riječ o njegove tri mjesečne plaće, a ona je iznosila 16 tisuća eura.

Usporedi li se to s njegovim prethodnikom riječ je o znatno nižoj otpremnini. Marijanu Pušniku nakon manje od pola godine na klupi isplaćeno je 580 tisuća kuna.

“Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio priliku”, riječi su kojima se Španjolac oprostio od Poljuda.

Povratak na Net.hr