HAJDUK DANAS IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: / Mrski neprijatelj ih više neće kažnjavati

Image
Foto: Miranda Cikotić
25.1.2016.
15:36
Miranda Cikotić
VOYO logo

Također, objavljeno je i da je na mjesto predsjednika Disciplinske komisije HNS-a imenovan njezin dosadašnji član NikšaStolić.

Osobni zahtjev

"Na osobni zahtjev Krešimir Vlajčević razriješen je dužnosti disciplinskog suca Prve i Druge HNL", stoji u priopćenju HNS-a u kojem piše i da je ZoranCvrk je imenovan na poziciju managera za organizaciju utakmica HNS-a te je razriješen dužnosti povjerenika za sigurnost Prve i Druge HNL, a na to mjesto imenovan je MiroslavMarković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žalba Ustavnom sudu

Iz HNS-a su objavili i da su Ustavnom sudu podnijeli prijedlog za ocjenu ustavnosti Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu u čijem prvom člansku stoji kako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osoba kojoj je posljednje tri godine pravomoćno kažnjena za prekršaj u sportu i na sportskim natjecanjima prema odredbama ovoga Zakona i posebnih propisa kojima se propisuju prekršaji u sportu i na sportskim natjecanjima, ne može organizirati i voditi sportska natjecanja, obavljati stručne poslove u sportu, sudjelovati u radu skupštine ili tijela upravljanja sportske udruge ili trgovačkog društva niti može biti ovlaštena za zastupanje te pravne osobe".

Pozajmljivao novce od Dinama

Vijest o odlasku Krešimira Vlajčeviča najviše će obradovati vodstvo Hajduka, koje se u posljednje vrijeme često žalilo na njegove odluke. Posljednja u nizu je i ona prema kojoj je predsjedniku NO LjubiPavasovićuViskoviću zabranjeno obavljati funkcije u nogometu u trajanju od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i na to da se ljetos pisalo o tome da je sada bivši disciplinski sudac HNL-a od Dinama pozajmljivao novce još 2009. godine te da je taj ugovor o pozajmici dio istražnog spisa protiv braće Mamić i DamiraVrbanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo