HABIB ŽELI MAYWEATHERA NA LUŽNJIKIJU: / 'Postavili bi svjetski rekord, meč bi privukao 100 tisuća ljudi'

Image
Foto: AFP

Ruski majstor borilačkih vještina ima ideju o mjestu održavanja meća stoljeća.

23.10.2018.
15:40
AFP
VOYO logo

Malo nakon pobjede nad Ircem Conorom McGregogorom ruski MMA borac Habib Nurmagomedov izazvao je na dvoboj boksačku legendu i neporaženog prvaka Floyda Mayweathera. Popularni Money odgovorio je u svom stilu te je poručio potencijalnim organizatorima da izvade čekovne knjižice.

Rus je kao jedan od uvjeta postavio da borba ne bude u Las Vegasu, jer mu je tamošnja Atletska komisija blokirala isplatu honorara s gore spomenutog meča zbog tučnjave koju je izazvao po završetku iste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao Hrvatska i Francuska

Njemu se pak u glavi razvila ideja o spektaklu u Moskvi, na stadionu gdje je Hrvatska izgubila od Francuske u finalu Svjetskog prvenstva. O tome je razgovarao s glavnim tajnikom ruske boksačke federacije Umarom Kremljevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o borbi s Mayweatherom. Želimo borbu ovdje, u Moskvi, na legendarnom Lužnjiki stadionu. Sigurni smo da će meč privući 100 tisuća ljudi na tribinama i postaviti svjetski rekord po broju prodanih ulaznica 'plati pa vidi'. I najvažnije, moj će otac biti u kutu, viza za Moskvu mu nije potrebna", poručio je Nurmagomedov usput bocnuvši UFC, jer na njegovoj zadnjoj borbi zbog problema s vizom nije mogao nazočiti njegov otac.

"Spremni smo ako je to ono što Habibi želi. On je vrlo dobar boksač, pokazao je to protiv McGregora. Lužnjiki bi bio pravo mjesto za taj meč", poručio je Kremljev prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo