GROZNE VIJESTI ZA ZLATKA DALIĆA: / Luka Modrić se ozlijedio, upitno je hoće li kapetan biti spreman za Mađarsku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija našla se u neočekivanim problemima

12.9.2019.
13:13
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zbog ozljede hvatišta mišića desne noge kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić izbivat će s travnjaka najmanje mjesec dana, objavio je Real u četvrtak.

"Nakon što su ga danas pregledali klupski liječnici dijagnosticirana mu je ozljeda aduktora desne noge. Oporavak će ovisiti o razvoju ozljede", navedeno je u priopćenju Real Madrida iako neki izbori navode kako bi se na teren mogao vratiti za mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol Azerbajdžanu

U klubu su Hini rekli kako se Modrić u klub vratio ozlijeđen nakon utakmice Hrvatske i Azerbajdžana (1-1) odigrane u Bakuu u ponedjeljak. Modrić je toga dana napunio 34 godine, a iz jedanaesterca doveo Hrvatsku u vodstvo.

Nakon povratka u Madrid Modrić u srijedu nije trenirao sa suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je novi problem za trenera Kraljevskog kluba Zinedinea Zidanea, kao i za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, s obzirom da oporavak od takve ozljede traje oko dva tjedna, a Vatrene 10. listopada očekuje izuzetno važna utakmica s Mađarskom u Splitu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić

Nakon reprezentativnih obaveza

Sportskim novostima je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević potvrdio da Modrić nije prijavio nikakvu ozljedu s okupljanja reprezentacije i utakmice protiv Slovačke i Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova ozljeda donosi velike brige za Dalića jer je potencijalno izgubio vođu i ključnog igrača momčadi, ali i Zidaneu kod kojega je Modrić postao novi na sada već dugačkom popisu ozlijeđenih.

Propušta brojne utakmice

U Realu su nezadovoljni jer će Modrić propustiti prvenstvene susrete protiv Levantea, Seville, Osasune, Atletica i Granade kao i prve dvije utakmice u Ligi prvaka protiv Paris SG-a i Club Bruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisno o trajanju oporavka, Modrić bi mogao propustiti i ključne utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada u Splitu i Walesa tri dana kasnije u Cardiffu.

Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Zinedine Zidane

Real Madrid je u prva tri kola upisao jednu pobjedu i dva remija, a Modrić je odigrao ukupno 78 minuta budući da je zbog crvenog kartona u prvoj utakmici morao propustiti drugu. U trećoj ga je trener Zinedine Zidane bio uveo s klupe u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo